03 / 05 / 2024

Mamak altyapı

Mamak altyapı

Mamak'ta 326 bin 500 ton asfalt serimi yapıldı Altyapıya yapılan yatırımlar belediyenin önemli gider kalemlerini oluşturuyor. Mamak Belediyesi de asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor...

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

TOKİ Mamak 548 konut ihalesi yarın!

Ankara İli, Mamak İlçesi, Yenimamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Mamak 548 konut ihalesi 15 Şubat'ta!

Ankara İli, Mamak İlçesi, Yenimamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 15 Şubat 2019 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

TOKİ Mamak altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ankara Mamak İlçesi 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası General Eşref AKINCI Kışlası Cami altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün.

Mamak'ta altyapı çalışmaları tam gaz!

Mamak’ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Ankara Mamak'ın altyapısı kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mamak Belediyesi’nin altyapı mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Bozulan asfaltları tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri, kaldırım ve bordür çalışmalarına da devam ediyor.

TOKİ Mamak 2. Etap ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap 1312 adet konut, otopark binaları ve Etimesgut Yapracık 1 Adet 2.500 Kişilik Cami, 5 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Mamak'a 1186 yeni konut!

TOKİ Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 2. Etap 1186(+11 kKapıcı Dairesi) adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, 1 adet anaokulu, 1 adet 24 derslikli ilkokul ve otopark inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 20 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Mamak 2. Etap'a 1.312 konut yaptıracak!

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap 1.312 adet konut, otopark binaları ve Etimesgut Yapracık 1 adet 2.500 kişilik cami, 5 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 5 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Mamak 396 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli, Mamak İlçesi, Yatıkmusluk Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 396 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Mamak'ta 447 konut daha yapacak!

TOKİ tarafından Ankara’nın Mamak ilçesine 447 konut inşa edilecek. 23 Haziran tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca lise, ilköğretim okulu, 750 kişilik cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Mamak baştan aşağı yenileniyor!

BÜYÜK bir kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın yaşandığı Mamak'ta altyapı çalışmaları da devam ediyor. Ekipler bir yandan yeni yollar açarken, bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Mamak altyapı Haberi

Mamak altyapı

Belediye, 2013 yılı için koyduğu 300 bin ton asfalt hedefini asarak, 326 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Beş yıllık hizmet süresinde hizmete girmemiş mahalle ve sokak bırakmadıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalannın önemi büyüktür. Ekiplerimiz gece, gündüz çalışarak hizmette mesainin bitmediğini gösteriyor." dedi. 

İmar çalışmalan tamamlanan mahallelerde yollan kısa zamanda açan ve asfalt çalışmasını yapan Mamak Belediyesi, her açılan yolla birlikte yapılaşmayı da hızlandınyor. 

Belediye hizmetlerinin ilçenin her köşesine eşit yayıldığını kaydeden Akgül, "İlçemiz büyüyüp, geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Yeni yaşam alanlan oluştururken bir taraftan bozulan yollanmızı onarıyor, bir taraftan da asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. Havalar elverişli olduğu sürece alt yapı ve inşaat çalışmalan biten yollarda asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz."...