03 / 05 / 2024

mamak belediyesi ile Türkiye İş Bankas protokol

mamak belediyesi ile Türkiye İş Bankas protokol

Mamak Belediyesi, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşlara minimum maliyetle daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla Türkiye İş Bankası île kentsel dönüşüm konut kredisi protokolüne imza attı.

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Çatak Belediyesi ile Tapu Kadastro iş birliği yaptı!

Çatak Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arasında Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) üzerinden ihtiyaç duyulan verilerin paylaşımıyla ilgili iş birliği yapıldı. 

Altındağ ve Mamak'ta 3.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mamak Belediyesi ve Altındağ Belediyesi tarafından 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 9 ve 10 Ekim'de gerçekleşecek..

Mamak Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Duralialıç Mahallesi'ndeki 3 bin 481 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 Temmuz'da gerçekleşecek..

 Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde 771 konut teslim edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mamak Belediyesi işbirliği ile 11 etap ve 14 mahallede uygulanan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 771 konut kura ile sahiplerine teslim edildi. 

Mamak Küçük Kayaş'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Mamak Üreğil'de 3.1 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Mamak Belediyesi, Üreğil Mahallesi'ndeki arsasının hissesini ihale ile satıyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

mamak belediyesi ile Türkiye İş Bankas protokol Haberi

mamak belediyesi ile Türkiye İş Bankas protokol

MAMAK Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen protokol törenine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Demir, Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü Bireysel Krediler Bölümü Müdürü Recep Haki, belediye ve banka yetkilileri katıldı.

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi pilot proje seçilerek gerçekleşecek uygulama kapsamında hak sahiplerinin daha uygun faizli kredi kullanabilmesini amaçlayan protokol, Akgül ve Haki tarafından imzalandı. Protokolle vatandaşlara yardım etmenin yanı sıra fedakarlık da yaptıklarının altını çizen Akgül, kredi desteğinin dönüşüm çalışmaları anlamında vatandaşlara çok önemli katkı ve motivasyon aracı olacağına dikkat çekti. Kredilendirme modeliyle hak sahiplerine, yapılarının tamamlanması aşamasına kadar süresiz vadeli ve mevcut kredi koşullarından daha ucuz finansman imkânı sağlanacak. 

Hem bina hem daire dönüşecek Kentsel dönüşümün Mamak'ın değerine değer kattığını kaydeden Akgül, "Hükümetimizin kentsel dönüşüm projeleri...