28 / 04 / 2024

mamak bellona mağaza

mamak bellona mağaza

Bellona mağazalaşma atağını sürdürü­yor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstan­bul ve Osmaniye’de yeni mağazalarım açan Bellona, önceki gün ise Ankara Ma­mak’ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Boydak Holding 4 yeni mağaza açtı!

İstikbal Bellona ve Mondi mobilya markalarını bünyesinde barındıran Boydak Holding, Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı mağaza sayısını 107’ye çıkarttı.

Boydak Holding yurtiçinde bu yıl 107 mağaza açmayı hedefliyor!

Memduh Boydak, Avrupa’nın en büyük mobilya üreticisiyiz. Mobilya markalarımız İstikbal, Bellona ve Mondi; global pazarda yaklaşık 300 mağaza ve 5 bin satış noktasında bulunuyor” dedi.

Bellona bu yıl 35 yeni mağaza açacak!

Bellona’nın geleneksel bayiler buluşması Antalya Rixos Otel’de yapıldı. Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, 2014’te Bellona için mağazalaşma atağına geçtiklerini ve 40 yeni mağaza açtıklarını söyledi.

Boydak Holding Avrupa'da 5 yeni mağaza açacak!

Boydak Holding, İstikbal ve Bellona markalarıyla Almanya, Fransa ve İsveç’te 1 günde 5 yeni mağaza açarak Avrupa’daki İstikbal mağaza sayısını 66’ya, yurtdışındaki toplam mağaza sayısını ise 342’ye yükseltti.

Boydak Grubu markaları 32 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

Boydak Grubu, İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla fuarda yerini alıyor. Yeni model ve ürünlerini sergileyen grup, yurtiçi ve yurtdışında 2015 yılında mağaza yatırımlarını da sürdürecek.

Boydak mobilya markaları 2 günde 4 mağaza açtı!

Boydak Holding mobilya markaları İstikbal ve Bellona, 2 günde 4 mağaza açtı. Bellona mağazası; Osmaniye merkezde, İstikbal mağazaları ise Hatay Dörtyol’da, Mersin merkezde ve Adana Ceyhan’da faaliyete girdi...

Bellona mağaza sayısını 750'ye çıkardı!

Türkiye'de ve dünyada tercih edilen marka olma yolunda ilerleyen Bellona 750 mağaza sayısına ulaştı...

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

Doğrucan Mobilya, İzmir Kısıkköy'de 3 mağaza açtı!

İzmir genelindeki mağaza sayısını 8'e çıkaran şirket, çeniş ürün yelpazesiyle 20 bine yakın müşteriye hizmet veriyor

mamak bellona mağaza Haberi

mamak bellona mağaza

BELLONA mağazalaşma atağını sürdürü­yor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstan­bul ve Osmaniye’de yeni mağazalarım açan Bellona, önceki gün ise Ankara Ma­mak’ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Bellona Ankara Mamak mağazasının açılış törenine Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak da katıldı. Boydak, açı­lış töreninde yaptığı konuşmada Bellona olarak sektörde hızlı büyümelerini sür­dürdüklerini belirterek “Bu yıl Türkiye’de 54 yeni mağaza açtık. 2014 yılında ise 40 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Başkent Ankara bizim için önemli bir lokasyon, burada 44 mağazaya ulaştık” dedi. Yurt dışı atağına da devam ettiklerinin altını çizen Boydak “Yurt dışındaki mağaza sa­yımızı 100’e ulaştırdık” dedi.


Star...