10 / 05 / 2024

mamak göçmen

mamak göçmen

Ankara Mamak'ın Şahintepe Mahallesi'ndeki terk edilen inşaatın etrafında meydana gelen göçmeler mahalle sakinlerini huzursuz ediyor.

Çin'de göçmen kuşlar için çok özel bir havaalanı inşa edilecek!

Çin göçmen kuşlar için çok özel bir havaalanı inşa edecek. Lingang kuş cennetinden ilk görseller belirlendi.

Hatay Reyhanlı'da Göçmen Sağlığı Merkezi açıldı!

Hatay Reyhanlı'da Suriyelilerin sağlık hizmeti alması için Göçmen Sağlığı Merkezi açıldı. Merkez devlet hastanesindeki hasta yoğunluğunu azaltacak.

Adana Göçmen Evleri'nin imar planı değişikliğine tepki!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, imara Resmi Kurum Alanı (RKA) olarak işlenen Göçmen Evleri'ni ticaret artı konut alanı olarak değiştirmesine yönelik tepkiler artıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2017 başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 13 konut için başvuru dönemi henüz başlamadı. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2017 başvuruları...

Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017!

Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017 detayları belli oldu. İşte Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017...

Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutların en düşük satış bedeli 67 bin 773, en yüksek satış bedeli ise 145 bin 876 TL olarak belirlendi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak-30 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir başvuru 2017!

Toplamda 76 adet daireden meydana gelen TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesindeki dairelerin başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvurusu başladı!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 76 konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru...

Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Akdağ, "Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi yapacağız. Buralarda birinci derecede Suriyeli doktorları, Suriyeli sağlık çalışanlarını istihdam edeceğiz." dedi.

Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Akdağ: "Türkiye'de 500 Göçmen Sağlık Merkezi yapacağız. Bunlar bizim aile sağlığı merkezlerimizin biraz daha farklı şekilleri. Buralarda birinci derecede Suriyeli doktorları, Suriyeli sağlık çalışanlarını istihdam edeceğiz" dedi.

mamak göçmen Haberi

mamak göçmen

Ankara'nın Mamak ilçesinde 15 sene önce yapımına başlanan ancak tamamlanmadan yarım bırakılan inşaat, Şahintepe Mahallesi için korkulu rüya oldu. İnşaatın bulunduğu alanda istinat duvarının bulunmaması 683. Sokak'ta göçmelerin yerleşmesine neden oldu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, zamanla oluşan göçmeler kaldırımların yok olmasına ve yolun daralmasına neden olurken, mahalleli göçmelerin binalarına etki ettiğini iddia etti. İnşaat alanının etrafında hiçbir önlemin alınmaması insanların can güvenliğini tehdit ediyor.

Mahalle sakinleri en kısa zamanda bu duruma bir çözüm bulunmasını isterken Doğan Hızır, ''İnşaat yaklaşık 15 sene önce başladı. İnşaat biraz ilerledikten sonra durdu. 15 senedir de yarım kalmış şekilde duruyor. Zamanla yolda göçmeler oldu. Bu göçmeler hem yolun daralmasına hem de bizim binalarımızda çatlaklara neden oldu. Bu soruna bir türlü çözüm bulunamadı. 15 yıldır...