02 / 05 / 2024

Mamak iamr sorunu

Mamak iamr sorunu

Sene başından bu yana 25 bin 145 metre yol açımı gerçekleştiren Mamak Belediyesi, yine bu süre içinde 41 bin 260 metre malzemeli yol bakımı, 18 bin 378 metre bordür ve 18 bin 081 metrekare de tretuvar yapımı gerçekleştirdi.

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Ankara Altındağ ve Mamak'ta kentsel dönüşüm sorunu!

Ankara’nın Altındağ ve Mamak ilçelerinde kentsel dönüşüm için yıkılan gecekonduların enkazı hâlâ duruyor. Boşaltılan bazı evlere Suriyeli mülteciler yerleşti.

Mamak'ta gecekondu sorunu kentsel dönüşümle çözüldü!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül,Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ağırladı. Son derece samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaretle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Vali Yazıcı ya Mamak hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Mamak'ta gecekondu sorunu çözüldü!

Mamak Belediyesi, Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ve dev rekreasyon alanlarıyla gecekondu sorununu adım adım çözen Mamak Belediyesi, Mamak merkezini bu değişimin sembolü haline getirdi.

Mamak Gökçeyurt'ta tapu sorunu çözüldü!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'nde tapu sorunu çözüldü!

Ankara Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 15 bin vatandaşı ilgilen plan değişikliği ile tapular dağıtıldı..

Mamak'ın gecekondu ve çöplük sorunu çözüldü!

Mesut Akgül, göreve gelmeleriyle beraber Mamak'ta çok ciddi bir sorun olan gecekondu ile çöplük sorununu çözdüklerini söyledi. Akgül, Mamak'ın çöplük arazilerinin olduğu alanların şimdi en değerli yerler olduğunu söyledi.

Mamak'ta 10 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Mamak Belediyesi, Şahapgürler Mahallesi'nin 10 yıllık tapu mülkiyet sorununu sonuca kavuşturdu. Yaklaşık 3.500 vatandaş imarlı tapularını düzenlenen törenle Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün elinden aldı.

Harman Mahallesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Mamak Harman Mahallesi'nde çözüm bekleyen imar sorunu tarih oldu. 586 kişi tapusuna kavuşmanın mutluluğunu yaşadı Mamak Belediyesi, ilçe sınırlarındaki gerekli imar değişikliliklerini yaparak vatandaşların mağduriyetini gideriyor

Mamak'ın imar sorunu çözüldü!

Geçtiğimiz yıl Hürel Mahallesi’nde gerçekleştirdiği imar değişikliğiyle 586 vatandaşa tapusunu teslim eden Mamak Belediyesi bu yıl da Harman Mahallesi’nde imar değişikliğine giderek 500 vatandaşa tapusunu teslim etti.

Mamak Belediyesi gecekondu yıkımlarına devam ediyor!

Mamak ' ın en büyük sorunu olan gecekonduya kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme çalışmalarıyla çözümler üreten Mamak Belediyesi bir yandan ilçede gecekondu yıkımlarına devam ediyor...

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap konut ve otopark inşaat yapım ihalesi 9 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Mamak 2. Etap olarak yapılacak 1.312 adet konut ile otopark binaları ve altyapı, çevre düzenleme işi ihalesi 9 Ekim'de yapılıyor...

Salim Taşçı: Ankara'nın konutta gözde semti İncek, yıldız semt adayı Mamak!

Türk Sanayici ve İş Adamları (TÜSİAV) Emlak Sektör Kurul Başkanı Salim Taşçı, Ankara'da yıldızı parlayan semtin İncek olduğunu, Mamak'ın yıldız olamaya aday olduğunu ifade ederek Kızılay'ın ise yenilenmesi gerektiğin belirtti...

Mamak iamr sorunu Haberi

Mamak iamr sorunu

Mamak Belediyesi, İlçe'ye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Belediye, ilçenin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Cengizhan, Eski Bayındır, Başak, Nenek Organize Sanayi bölgesi ve Fahrikorutürk Mahalleleri'nde yol açım ve genişletme çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşlara ulaşım hizmeti vermek üzere çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İmar yapılaşması devam eden bölgelerde iş makineleri eşliğinde bir taraftan yol açma işlemleri, diğer yandan da hafriyat çalışmaları devam ediyor. Yol çalışmalarının şehirleşmeyi hızlandıran en önemli unsur olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgiil, yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğunun da arttığını belirtti. Yolları belli bir program dâhilinde açarak ilçeyi imar planlarına uygun bir kent haline getirmek için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Akgiil, "Ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla yolu olmayan...