03 / 05 / 2024

mamak karaağaç yeni yol yapımı

mamak karaağaç yeni yol yapımı

Mamak Belediyesi, ilçenin modern bir şehir kimliği kazanması için yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Ocak ayından itibaren 11 bin 60 metre yol açımı gerçekleştiren belediye bu yılın sonuna kadar 45 bin metre yol açmayı hedefliyor...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi'nde 337 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

mamak karaağaç yeni yol yapımı Haberi

mamak karaağaç yeni yol yapımı


Mamak Belediyesi, ilçenin modern bir şehir kimliği kazanması için yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.


Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına baharla birlikte hız verdi. Ocak ayından itibaren 11 bin 60 metre yol açımı gerçekleştiren belediye bu yılın sonuna kadar 45 bin metre yol açmayı hedefliyor. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğunun da arttığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sürekli büyüyen mahallelerimizde yeni yollar açarak, o bölgedeki yaya ve araç trafiğini rahatlatıyoruz. Yaptığımız çalışmalar, ilçemizin şehirleşme oranını yükseltiyor” dedi.


Hizmetin her yere eşit olarak ulaştırılması gerektiğini belirten Akgül, “Bölge, mahalle, sokak ayrımı yapmadan Mamak'ta her yere hizmet götürüyoruz. Artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için çalışmalarımızı...