05 / 05 / 2024

mamak Kartaltepe Kent Park

mamak Kartaltepe Kent Park

Modern yapılaşmanın her geçen gün arttığı Mamak’ta, halkın nefes alabileceği rekreasyon alanları oluşturan Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark’ın 1. etabını tamamlamasının ardından, 2 etabın da proje aşamasında sona yaklaştı

Kartaltepe Kent Park ne zaman açılacak?

Kartaltepe Kent Park projesinin ilk etabının Nisan ayı içerisinde hizmete girmesi planlanıyor. 3 etap halinde yükselen Kartaltepe Kent Park projesi Saimekadın’dan başlayıp, Mamak Pazaryerinde son buluyor

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

Mamak'ta 4 yılda 7 bin 697 konut satıldı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde 2015-2018 döneminde 4 yılda toplam 78 bin 697 konut satıldı. Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, “Belediyemizle birlikte yepyeni bir kent kurduk” diye konuştu.

Yeni Mamak'a bin konut yapılacak!

Başkent’in önemli proje alanlarında incelemeler yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Yeni Mamak bölgesinde bin adet konut yapacağız” diye açıklama yaptı. 

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Keçiören'e yeni mesire alanı!

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Mamak mahalle camileri için ilk kazma vuruldu!

Mamak Belediyesi tarafından bir süre önce projelendirilen mahalle camileri için çalışmalar başladı. Camiler; Hürel, Çağlayan, Kıbrıs ve Kartaltepe Mahallelerinde Selçuklu Mimarisi ile inşa ediliyor.

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

Mamak, başkentin yükselen yıldızı oldu!

Kentsel dönüşümle Başkent’in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçeye gelen yatırımcıları yalnız bırakmıyor.

Mamak Kutlüğün Mahallesi Köy Meydanı hizmete girdi!

Mamak Kutludüğün Mahallesi’nde yapımı tamamlanan köy meydanı vatandaşların hizmetine sunuldu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yeni kent meydanımız Kutludüğün sakinlerine hayırlı olsun" dedi.

Mamak Otogarı ihalesi tamamlandı!

Ulus Tarihi Kent Projesi için hayati önem taşıyan “Mamak Otogarı” ihalesi tamamlandı. İhaleyi kazanan 3’lü konsorsiyumun şartnameye göre otogarı ve 6 yolcu indirme-bindirme cebini iki yılda hizmete sokması gerekiriyor

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

mamak Kartaltepe Kent Park Haberi

mamak Kartaltepe Kent Park


Modern yapılaşmanın her geçen gün arttığı Mamak’ta, halkın nefes alabileceği rekreasyon alanları oluşturan Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark’ın 1. etabını tamamlamasının ardından, 2 etabın da proje aşamasında sona yaklaştı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte 150 dönüm alan üzerinde inşa edilen dev proje Kartaltepe Kentpark’ta incelemelerde bulundu. Parkın 2. etabında Hatip Çayı’nın proje içinde kalan bölümü DSİ ile birlikte ortak çalışma sürdürülerek ıslah edilecek ve su aktivitelerine yer verilecek. Kartaltepe Kentpark’ın Mamak’ın en büyük ve en donanımlı sosyal alanı olduğunun altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçenin prestijini yükselten dev eserin Mamak’ın yeni yaşam alanı olacağını söyledi.

Mamak’ın vitrini olacak

Tüm görsel zenginliği, peyzaj çalışmaları ve birbirinden güzel...