02 / 05 / 2024

Mamak Küçük Kayaş

Mamak Küçük Kayaş

Mamak Belediye Başkanlığı; Küçük Kayaş Mahallesi'nde yer alan 2 konut alanını ihale yöntemi ile 25 Kasım 2014 tarihinde Salı günü 09.00 'da satışa çıkarıyor.

İstanbul Port Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de Nur Muhammed Genç ve Tarık Kaya ortaklığında kuruldu.

Gaziantep’te 3 yeni proje için imzalar atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAP'ın ortaklaşa gerçekleştireceği "Sütümü Soğutuyorum Değerini Arttırıyorum Projesi", "Dülük Kaya Mezarları Çevre Düzenlemesi Projesi" ile "Tilmen Höyük Çevre Düzenlemesi Projesi" nin işbirliği protokolüne imza atıldı. 

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Mamak Kültür Merkezi restore edilecek!

1924'te Cumhuriyet’in ilk müzik öğretmen okulu olarak açılan ve uzun seneler devlet konservatuarı olarak hizmet veren Ankara'daki Mamak Kültür Merkezi’nin aslına döndürülmesi için protokol imzalandı. 

Mamak Küçük Kayaş'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Mamak Büyük Kayaş'a aile merkezi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi'nin Büyük Kayaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği aile merkezinin inşaatını denetledi.

Mamak Kızılca depolama alanı imar planı askıda!

Ankara Mamak İlçesi, Kızılca Mahallesi 17 bin 143 metrekarelik 39157 ada 1 parselin uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Mamak Kayaş Aile Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Mamak’ı değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi, yeni bir aile merkezi inşa ediyor. Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapımı devam eden ve kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan aile merkezi 1130 metrekare inşaat alanına sahip.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ndeki üçlü tesisin yüzde 75'i tamam!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Mamak Büyük Kayaş Mahallesi’ne yeni aile merkezi!

Sosyal projelerinin odak noktasına kadınları ve çocuklara alan Mamak Belediyesi yeni bir aile merkezi daha inşa ediyor. Mamak Belediyesi yeni aile merkezini Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapıyor.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi, Dilek Görgeç ve Tarık Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

Mamak Küçük Kayaş Haberi

Mamak Küçük Kayaş

Mamak Belediye Başkanlığı; Küçük Kayaş Mahallesi'nde yer alan 2 konut alanı satışa çıkarıyor. Konut alanlarının her birinin fiyatı 5 milyon 698 bin 500 TL olarak belirlendi. Toplam fiyatları ise 11 milyon 397 bin TL olarak belirlendi. 


İhaleleri 25 Kasım 2014 tarihinde Salı günü 09.00'da Belediye Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda kapalı teklif usulü yapılacak. 



İhale ilanı: 



İMAR DURUMU 

KÜÇÜK KAYAŞ MH. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 4461


T.C


mamak belediye başkanlığından


ilan metni


1 Belediyemiz sınırları içerisinde Küçük Kayaş Mahallesi 51938 ada 2 ve 3 parsellerin , 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile 25.11.2014 tarihinde Salı günü Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacaktır.


2 Arsanın konumu, alanı, tahmin edilen bedeli,Geçici teminat miktarı, İhale...