06 / 05 / 2024

Mamak kuraları

Mamak kuraları

Mamak'ta 768 konut, kura çekilişinin ardından sahiplerini buldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında bulunan hak sahibi vatandaşlar için üretilen 768 konut daha kura çekilişinin ardından sahiplerini buldu.

15 yıllık hasret son buldu! Ankara Büyükşehir, Mamak'taki 342 konutun kuralarını çekti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'taki 342 konutun kura çekilişini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kura çekilişiyle 15 yıllık hasret de son buldu...

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi bugün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar bugün çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi yarın!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar yarın çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi!

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki, Mamak Eserkent Sosyal Konut kuraları ne zaman çekilecek? Mamak Eserkent Sosyal Konut kura çekimi tarihleri 2021...

Yeni Mamak kentsel dönüşümde kuralar çekildi!

Mamak ilçesinin çehresini değiştirmeye devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma kapsamında kalan 177 konutun daha kura çekilişini yaptı. 

TOKİ Mamak projesinde 775 konut teslim edilecek!

TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme projelerinin 1. Etap kuraları çekilecek.

Mamak TOKİ Alt Gelir kuraları 15 Ağustos'ta çekilecek!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 185 adet konutun kura çekilişi 15 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi”nin kuraları çekiliyor.

Yeni Mamak 11. Etap'taki zemin katların kuraları çekiliyor!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne ilişkin Başkanlık Yazısı da Belediye Meclisi'nde görüşüldü. 1. ve 6. Etap'ta üretilen konutlardan kura dışı tutulan zemin katlarda bulunan konutlar için kura çekilişi yapılacak

Yeni Mamak Projesi'nde kuralar çekildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkam Melih Gökçek. Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için üretilen 1056 konutun kura çekim törenine katıldı.

Mamak kuraları Haberi

Mamak kuraları


Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mamak 1. Etapta daha önce teslim edilen 379 konutun ardından 768 konut daha çekilen kura ile sahiplerine verildi. Ayrıca 50. Yıl Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tapu tescili sağlanan vatandaşlara da tapuları dağıtıldı. 


Mamak Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Sarayı'nda düzenlenen konut kura teslim törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, milletvekilleri ve gecekondu sahipleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


"VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ" 


Vatandaşların yoğun alkışları ve tezahüratlarıyla kürsüye gelen Başkan Melih Gökçek konuşmasına "Allaha hamd olsun ki sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Sizleri mutlu görmek bizi daha çok mutlu ediyor" sözleriyle başladı. 

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Dünyanın en büyük projesi olduğunu ifade eden Başkan Gökçek, "Ben bu büyüklükte...