18 / 05 / 2024

Mamak Kusunlar TOKİ Konutları ne zaman yapılacak

Mamak Kusunlar TOKİ Konutları ne zaman yapılacak

Mamakta TOKİ tarafından yapılan 360 daire sahiplerine teslim edildi. Ancak konutlarda oturan yok. Çünkü inşaatın bitmesinenin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen evlere elektrik ve su bağlanmadı. Binalar da çürümeye yüz tuttu.

Mamak Kusunlar TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Mamak Kusunlar TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 25 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Kusunlar projesindeki konutlar için başvuru dönemi 25 Nisan'da başlıyor.

TOKİ'den Ankara'da 243 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Kusunlar projesinde yer alan konutlar 25 Nisan'da satışa çıkıyor.

TOKİ Mamak başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar alt gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 43 bin 21 TL ile 69 bin 632 TL arasında değişiyor.

TOKİ Mamak Kusunlar Konutları için ödemeler yapıldı!

Mamak'taki TOKİ Kusunlar'dan, 480 konut için uzlaşma sağlandığını bildiren Gökçek, tapu devrini Büyükşehir'e yapan vatandaşların mülk bedellerinin geciktirilmeden banka hesaplarına yatırıldığını söyledi.

TOKİ Mamak Gülseren kura çekilişi yapıldı!

Mamak'taki TOKİ konutları için kura çekildi. Mamak ilçesi Gülseren Mahallesi'nde alt gelir grubundan 2 bin 884 başvuru arasından 583'ü asil ve 292'si yedek olmak üzere hak sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura listesi!

Toplamda 583 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 12 bin 265 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura listesi...

Alt gelir Ankara TOKİ Mamak kura çekiliş tarihi!

Alt gelir Ankara TOKİ Mamak kura çekiliş tarihi belli oldu. Daire fiyatları 102 bin 211 TL'den başlangıç gösteren projede peşinat olarak minimum 12 bin 265 TL ödeniyor.

Ankara Mamak TOKİ Evleri kura 2015!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde yüzde 25 peşinde 180 ay vade uygulanıyor. Projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşte Ankara Mamak TOKİ Evleri kura 2015 detayları...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekimi ne zaman?

Aylık 341 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde yer alan 583 daire satışa sunuluyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekimi ne zaman?

Ankara Mamak TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak'ta yüzde 10 peşinatta, kalan tutar 120 ay vadelendiriliyor. Projede 18 bin 143 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Ankara Mamak TOKİ kura çekimi ne zaman?

Mamak Kusunlar TOKİ Konutları ne zaman yapılacak Haberi

Mamak Kusunlar TOKİ Konutları ne zaman yapılacak

Mamakta TOKİ tarafından yapılan 360 daire sahiplerine teslim edildi. Ancak konutlarda oturan yok. Çünkü inşaatın bitmesinenin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen evlere elektrik ve su bağlanmadı. Binalar da çürümeye yüz tuttu. 


Başkent'te yüzlerce TOKİ konutu, güvercinlere mesken oldu! Ankara Mamak'ta Kusunlar bölgesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) inşa edilen konutlarda ev sahibi olan vatandaşlar büyük mağduriyet yaşıyor. Yaklaşık iki yıl önce inşaatları biten ve geçen yıl sahiplerine teslim edilen 360 daireye, su ve elektrik bağlanmadığı için geçen süre içinde hiç kimse taşınmadı. Boş kalan 7 bloka hırsızlar dadandı. Kapı ve pencereleri kıran hırsızlar apartmanlardaki asansörlerin bakır tellerini çalarak kayıplara karıştı. 


TAKSİTLERİNİ TIKIR TIKIR ÖDÜYORLAR 


Gecekonduları kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılan çok sayıda vatandaş ya su ya da elektriğin olmadığı dairelerine yerleşemediği için ya...