28 / 04 / 2024

mamak mutlu mahallesindeki kompleks ne zaman bitecek

mamak mutlu mahallesindeki kompleks ne zaman bitecek

Ankara Mamak Belediyesi, Mutlu Mahallesi’nde inşa ettiği dörtlü kompleksin kaba inşaatını tamamladı. Otopark, ticaret merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar olarak tasarlanan kompleks tam bir hizmet noktasına dönüşecek...

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Ankara Mutlu Mahallesi tapusuna kavuştu!

Ankara Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı kapsamında Mutlu Mahallesi Zabıta Blokları’nda vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Mamak Zübeyde Hanım Aile Merkezi tamamlandı!

Mamak Belediyesi Mutlu Mahallesi’nde inşa edilen Zübeyde Hanım Aile Merkezi’ni tamamladı. General Zeki Doğan ve Mutlu Mahallesi’nin kesiştiği noktada her iki mahalleye hitap edecek Zübeyde Hanım Aile Merkezi açılış için gün sayıyor.

Mamak Mutlu Mahallesi'nde riskli alan kararı!

Ankara Mamak'ın Mutlu Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mamak’a 3 çocuk parkı daha!

Ankara Mamak Belediyesi, Boğaziçi, Mutlu ve Cengizhan mahallelerinde 3 çocuk parkının daha yapımına başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Parklar, mahallelerin nefes aldığı noktalardır" dedi.

Mesut Akgül Mamak'ta imar planı hakkına bilgilendirme yaptı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mutlu Mahallesi sakinleriyle buluşarak imar planları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Mesut Akgül Mamak'ta imar değişikliğini anlattı!

Mutlu Mahallesi sakinleri ile buluşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla ilgili olarak değişiklik yapılan imar planları.

Ankara Mutlu Mahallesi'nde göçük paniği!

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi'nde bir binanın beton perdesi çöktü. Çatlaklar oluşan 6 katlı binada yaşayanlar tahliye edildi. Bina sakinleri bir an önce önlem alınmasını istiyor.

Mamak'ta 3 bin 500 kişi tapusuna kavuştu!

Mamak'ta 3 bin 500 kişi tapusuna kavuştu. 3 bin 500 kişi tapusuna kavuştu Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Şahapgürler Mahallesindeki 3 bin 500 vatandaşı imarlı tapusuna kavuşturdu.

Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mutlıı Mahallesi'nde yapılacak yenileme çalışması öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak ve Çankaya'da 16 adet 3+1 daireyi ihale ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Mamak ilçesine bağlı Mutlu Mahallesi ve Çankaya ilçesine bağlı Ayrancı Mahallesi'nde toplam 16 adet 3+1 daireyi ihale usulüyle satışa çıkardı...

Mamak Mutlu Mahallesi’ndeki dörtlü komplekste çalışmalar tüm hızıyla sürüyor!

Ankara Mamak Belediyesi, Mutlu Mahallesi’nde inşa ettiği dörtlü kompleksin kaba inşaatını tamamladı. Otopark, ticaret merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar olarak tasarlanan kompleks tam bir hizmet noktasına dönüşecek...

mamak mutlu mahallesindeki kompleks ne zaman bitecek Haberi

mamak mutlu mahallesindeki kompleks ne zaman bitecek


Ankara Mamak Belediyesi, Mutlu Mahallesi’nde inşa ettiği dörtlü kompleksin kaba inşaatını tamamladı. Tesis, ilçede birçok hizmeti aynı çatı altında sunacak. Otopark, ticaret merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar olarak tasarlanan kompleks tam bir hizmet noktasına dönüşecek. 


Mamak’ta 66 mahallenin bulunduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Yaptığımız kalıcı eserler birer birer tamamlanıyor. Mamak’ın hangi mahallesine bakarsanız yatırımlarımızı görürsünüz. Yatırımlarımızı bölgemize dağıtıyoruz. Bunun sebebi Mamak’ın genelini cazibe merkezi haline getirmek. Mutlu Mahallesi’nde yapılan tesisimiz mahallenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. Kırım Sudak Kardeşlik Parkı’nın hemen karşısında yer alan dörtlü kompleksle vatandaşlar birçok hizmeti bir noktada alacak” dedi. 


Mutlu Mahallesi’nde tamamlanmak üzere olan dev kompleks 13 bin 500 metre kare alan içerisinde inşa ediliyor. Eğitim, kültür ve sosyal alanlarda hizmet verecek komplekste çevre düzenlemesiyle...