07 / 05 / 2024

mamak park yatırımları

mamak park yatırımları

Hizmete sunulan yeni parklarla birlikte Mamak’ta park sayısı 334 oldu. 5 yeni parkta da yoğun şekilde çalışmaların devam ettiği Mamak’ta yıl sonuna kadar park sayısı 339 olması hedefleniyor.

Mamak'a 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların anısına yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nı denetledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Keçiören ve Mamak konut yatırımlarında önde!

Birkaç sene önce Eskişehir yolu ve İncek’in yatırım için uygun bulunduğunu söyleyen yatırım danışmanı Köşker: İbre artık Keçiören ve Mamak’a döndü.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi sosyal yatırımlarıyla model oluyor!

Mamak'taki tesisler hakkında yetkililerden bilgi alan Rojaya Belediye Başkan Yardımcısı Mirza Luboder Mamak’ta yapılan sosyal yatırımların kendileri için iyi bir örnek olduğunu dile getirdi.

Ali Mantı Mamak yatırımları hakkında bilgi aldı!

Mamak Kaymakamı Ali Mantı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte spor yatırımlarını gezerek tesisler hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Akgül "Dev spor yatırımlarımızla Mamaklıların hizmetindeyiz" dedi

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Uğur Teras Park Evleri'nde kuruldu.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Mesut Akgül, Mamak'ta yeni yatırımları inceledi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte yatırım turuna çıktı. Daha önce binlerce Mamaklının gezerek yakından tanıma şansı bulduğu dev yatırımları bu kez Mamak Belediye Meclis üyeleri yerinde gördü...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları basın toplantısı 17 Haziran'da!

Kuyumcukent Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park ofis plaza ve merkez plaza projelerini hayata geçiren Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 2014’te GYO olma yolunda çalışmalarına başladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, 20 Mayıs'ta GYO olma hedefini açıklıyor!

Kuyumcukent Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park ofis plaza ve merkez plaza projelerini hayata geçiren Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 2014’te GYO olma yolunda çalışmalarına başladı.

mamak park yatırımları Haberi

mamak park yatırımları


İlçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen gün artıran Mamak Belediyesi 2016’yı yoğun bir mesai ile geçirdi. 2015 yılında 319 parkın bulunduğu Mamak’ta, Park ve Bahçeler Müdürlüğü 15 yeni parkı tamamlayarak Mamaklıların hizmetine sundu. Hizmete sunulan yeni parklarla birlikte Mamak’ta park sayısı 334 oldu. 5 yeni parkta da yoğun şekilde çalışmaların devam ettiği Mamak’ta yıl sonuna kadar park sayısı 339 olması hedefleniyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Park sayısına her geçen yıl yenilerini ekleyerek hem ilçemizi daha estetik bir hale getiriyoruz hem de kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırıyoruz. Modern şehircilik anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Bu gün Mamak’ta kişi başına düşen yeşil alan miktarı 8,93 m2 ” dedi.

5 parkta kapsamlı revize yapıldı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü...