29 / 04 / 2024

mamak sokak çalışmaları

mamak sokak çalışmaları

Ankara Mamak Belediyesi başlattığı örnek sokak çalışmalarını uygulamaya koydu. 600 metre uzunluğunda Mamak Çarşı içinde başlanan yenileme ve düzenleme çalışmaları en çok cadde üzerinde bulunan esnafı memnun etti....

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Ankara Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Afyon'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Afyonkarahisar merkez kentsel sit alanı içerisinde kalan yerlerde tarihi dokuya uygun olarak sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Silivri Yemeniciler Sokak'ta düzenleme çalışmaları başlıyor!

Yemeniciler Sokak esnafıyla bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili esnafla görüş alışverişinde bulundu.

Manisa'daki sokak sağlıklaştırma çalışmalarında 2. etap başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasındaki 9 ada 130 parselde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarının 2’nci etabı gerçekleştiriliyor.

Ödemiş Taşpazar'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Birgi'de Taşpazar sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, bölgenin yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

Samsun'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

mamak sokak çalışmaları Haberi

mamak sokak çalışmaları

Caddede yapılacak düzenlemenin hem çarşı içine estetik bir görünüm kazandıracağını hem de çarşı içinin daha düzenli bir hale geleceğini anlatan Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Örnek sokak çalışmalarını Mamak’ın farklı noktalarında uygulamaya başladık. Kent estetiğine büyük önem veriyoruz. Yeni bir kimlik kazandıracağımız cadde ve sokaklar vatandaşlar tarafından beğeniyle ve memnuniyetle karşılanıyor.” dedi. 


ESNAF MEMNUN


Fiziki etkenler nedeniyle çöken, kırılan ya da bozuk durumda olan sokaklarda eski asfalt sökülerek yerine ham maddesi klinker olan yer döşemesi uygulanıyor. İlçeye özel bir prestij kazandıracak örnek sokaklarda ayrıca dekoratif süs aydınlatmaları kullanılacak. Mamak Çarşı içinde bulunan esnaflar, “Mamak Çarşı için gerekli olan bir düzenlemeydi. Çarşı içi estetik bir görünüme kavuşacak hem bizim için hem de vatandaşlarımız için çok daha kullanışlı bir hale gelecek. Burası Mamak’ın merkez...