07 / 05 / 2024

mamak teras park

mamak teras park

Park ve bahçe çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Mamak Belediyesi, Peyami Safa Mahallesinde hayata geçirdiği Mamak'ın en prestijli parklarından biri olan Teras Parkın yapımını tamamladı...

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Güngören'de 5 katlı binanın terası çöktü!

Güngören'de bir binanın terasının uç kısmında çökme meydana geldi. Caddeye düşen beton parçaları park halindeki araca zarar verdi.

Güngören'de beş katlı binanın terasının bir kısmı çöktü!

Güngören'e bir binanın terasının uç kısmı çökerken, caddeye düşen beton parçaları park halindeki bir aracı da kullanamaz duruma getirdi.

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Mamak'taki araç parkına AVM mi yapılacak?

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Mamak'a 2016'da 20 yeni park!

Hizmete sunulan yeni parklarla birlikte Mamak’ta park sayısı 334 oldu. 5 yeni parkta da yoğun şekilde çalışmaların devam ettiği Mamak’ta yıl sonuna kadar park sayısı 339 olması hedefleniyor.

Mamak'a 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların anısına yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nı denetledi

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Mamak Karşıyaka'ya dev piknik alanı geliyor!

İlçe sınırları içerisinde yeşil alan miktarını ve park sayısına her geçen yıl yenilerini ekleyen Mamak Belediyesi Karşıyaka Mahallesi’nde yeni bir park inşa ediyor.

Mamak'taki eski çöplük alanı 'park' olacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan, Mamak'taki eski çöplük alanına EGO Garajı yapılması kararına vatandaş itiraz etti. Açılan dava ve toplanan 5 bin 700 imzanın ardından alanın, 'bölge parkı ve spor alanı' olarak ayrılması kararlaştırıldı

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

mamak teras park Haberi

mamak teras park


Mamak Belediyesi yatırımlarıyla ilçeye yeni kullanım alanları kazandırmaya devam ediyor. Park ve bahçe çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen belediye, Peyami Safa Mahallesinde hayata geçirdiği Mamak'ın en prestijli parklarından biri olan Teras Parkın yapımını tamamladı. 


Ankara'nın en. güzel göründüğü noktalardan birine inşa edilen park, mahalle sakinlerinin dinlenme ve spor alanı ihtiyacını karşılayacak. 10 bin metrekarelik bir alanda yapımı tamamlanan teras parkın çevre düzenlemesi ve bitkisel peyzaj çalışmasının devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Vatandaşlarımız teras parktan Ankara'yı seyredecek" dedi. 


Teras Park'ın Mamak'ın en gözde mekanlarından biri olacağını belirten Akgül, "Şehir manzarası Teras Park'tan izlenecek" dedi. Mamak'ta uygun olan yerlerde çocukların oynayabileceği, büyüklerin de gezip dinlenmenin yanı sıra spor yapabilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturduklarını belirten Akgül, teras parkta...