16 / 05 / 2024

mamak tesis

mamak tesis

Mamak'ta yeniden aday olan Mesut Akgül, son beş yılda bütçelerini üç kat artırdıklarını söyledi. Akgül, "30'un üzerinde büyük tesis yaptık. Ulaşım problemini çözeceğiz demiyorum, mutlaka çözülmesi lazım" şeklinde konuştu.

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

Mamak'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mamak Belediyesi, spor alanı projesinin inşaatını tamamlıyor.

Mamak'a yeni sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı büyük bir hızla devam eden ve tamamlanmak üzere olan yatırımları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Mamak'taki üçlü tesis tamamlanıyor!

Hazırladığı dev projeleri büyük bir hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Ankara Mamak'taki kaçak tesis için yıkım kararı alındı!

Çankaya Belediyesi hafta sonu Mamak’taki kaçak tesisini kaldırmazsa pazartesi günü ekipler Çevik Kuvvet eşliğinde tesise girerek yıkım işlemlerine hemen başlayacak.

Ankara Mamak'taki park alanına benzin istasyonu mu yapılacak?

Mamak’ta belediye meclis kararlarıyla General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki park alanı ile Şahintepe Mahallesi’ndeki sosyo-kültürel tesis alanının akaryakıt ve LPG istasyonu olarak ayrılması bölge halkının tepkisini çekti.

Çankaya Belediyesi'nin Mamak'taki tesisi yıkılacak!

Mamak Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kaçak tesis işleten Çankaya Belediyesi'ne temmuz ayı sonuna kadar tesisin kaldırılması için izin verdi.

Çankaya Belediyesi Mamak'taki kaçak tesisi yıkacak!

Çankaya Belediyesi, Mamak sınırları içinde, kendine ait mülkiyet üzerine kaçak tesis kurdu. Ancak belediyenin, mahkeme kararına ve vatandaşların şikâyetine rağmen tesisi bir türlü kaldırmadığı ortaya çıktı.

Mamak General Zeki Doğan Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Mamak İlçesi, General Zeki Doğan Mahallesi 51056 ada 2 sayılı parsele ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Mesut Akgül: 30'un üzerinde büyük tesis yaptık!

Mamak'ta yeniden aday olan Mesut Akgül, son beş yılda bütçelerini üç kat artırdıklarını söyledi. Akgül, "30'un üzerinde büyük tesis yaptık. Ulaşım problemini çözeceğiz demiyorum, mutlaka çözülmesi lazım" şeklinde konuştu.

Mamak'ta sosyal tesis yapım işi: 4 milyon 982 bin liraya!

Mamak Abidinpaşa Mahallesi'nde kat karşılığı sosyal kültürel tesis alanı inşaatı yaptırılacak, ihale 5 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek

Ankara'da sosyal tesis alanı yapım işi: 3 milyon 729 bin liraya!

Mamak Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünden: Mamak Harman'da bulunan sosyal kültürel tesis alanı yapım işi ihale edilecek

Mamak'ta sosyal tesis alanı yapım işi: 4 milyon 982 bin liraya!

Mamak Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünden: Mamak'ta bulunan sosyal kültürel tesis alanı yapım işi ihale edilecek

mamak tesis Haberi

mamak tesis

Mamak'ta yeniden aday olan mevcut AKP'li belediye başkam Mesut Akgül, yaptıklarını ve yapacaklarını anlatırken kendinden önce görev yapan partilisi belediye başkanını da eleştirmekten geri durmadı. Akgül, belediyeyi 80 milyon TL'lik bütçeyle teslim aldığım, son 5 yılda yalnızca 60 milyon TL vergi borcu ödediğini belirterek "220 milyon TL yatırım yaptık. Bütçemiz de üç kat arttı. 30'un üzerinde büyük tesis yaptık. Ulaşım problemini çözeceğiz demiyorum, mutlaka çözülmesi lazım" dedi. 


Akgül, Mamak'ın Türkiye gündemine üç konuyla geldiğini anımsattı. Bunlardan birinin Mamak çöplüğü olduğunu, yapılan rehabilitasyonla çöplük yerinde ciddi bir tesis oluşurulduğunu belirten Akgül, hemen yanına gelen iş merkezinin-ise Ankara'nın diğer ilçelerinin yam sıra çevre illerden de rağbet gördüğünü anlattı. Akgül, "Burada 2 bin 500 kişi çalışıyor yüzde 85'i Mamaklı" diye konuştu. 

Gecekondu konusunda ciddi...