29 / 04 / 2024

mamak toki kentsel dönüşüm

mamak toki kentsel dönüşüm

Mamak Belediyesi’nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Gülseren ve Anayurt Mahalleleri’nde uyguladığı kentsel yenileme projesi kapsamında 353 konut kura ile sahiplerini buldu.

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Ankara Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

Mamak TOKİ Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iki sene önce kentsel dönüşüm yapılmadığı gerekçesiyle kendisine sitem etmesi üzerine "6 ay içinde temel atacağız, atamazsak görevi bırakacağım" sözünü verdiği mahalle sakini Mehmet Parlak'la inşaat sahasında bir araya geldi.

Mamak TOKİ'de 428 konut teslim edildi! 

Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında Belediye ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen 428 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi...

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

Mamak TOKİ başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Mamak TOKİ başvuruları 28 Haziran tarihi itibariyle sona eriyor. Projede 388 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi!

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 388 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul ve Ankara'da dönüşüme başladı!

İstanbul’da Esenler ve Üsküdar ile Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek konutların temeli atıldı. Önemli dönüşüm projeleri arasında bulunan yerleşim alanlarında toplam 62 bin 309 konut aşamalı olarak yenilenecek…

Mamak'a 548 konut yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mamak’ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutların temelini attı. Kurum, proje alanına 1800 ağaç diktiklerini de açıkladı.

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

mamak toki kentsel dönüşüm Haberi

mamak toki kentsel dönüşüm

Mamak Belediyesi’nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Gülseren ve Anayurt Mahalleleri’nde uyguladığı kentsel yenileme projesi kapsamında 353 konut kura ile sahiplerini buldu. Türkiye’de ilk defa bir kentsel dönüşüm projesinde bu kadar kısa bir sürede anlaşmaların gerçekleşerek, konutların tamamlandığını kaydeden Akgül, rekor bir sürede teslim aşamasına gelindiğini belirterek zoru başardık dedi.4 etaptan oluşan proje kapsamında 1. ve 2. etaplarda 2 bin konutun yapımı hızla devam ederken, 3. etap kapsamında 1200 konutun daha ihalesi gerçekleşti. İkinci etap konutlarının kura çekimini bu yılın sonu veya 2016 yılının başında yapmayı planladıklarını belirten Akgül, “Önümüzdeki yıl bahar ayında geriye kalan 1200 konutun kura çekimini gerçekleştirip, vatandaşlarımızı ikamet ettireceğiz” dedi.

İlk kurayı çeken Akgül, ev sahiplerine güle güle oturun diyerek yeni yuvalarında sağlıklı...