28 / 04 / 2024

Mamak TOKİ'de 428 konut teslim edildi! 

Mamak TOKİ'de 428 konut teslim edildi! 

Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında Belediye ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen 428 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi...



Mamak Belediyesi ve  TOKİ  tarafından Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında yapılan 428 konutun anahtarları hak sahiplerine verildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında teslim töreni yapılamazken, evlerine kavuşan Cemile ve Necmettin Koç çiftinin evinin anahtarlarını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse teslim etti.

Mamak TOKİ de 428 konut teslim edildi! 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; projenin tamamlandığında konutların yanı sıra, sosyal tesis alanlarıyla da mahalleyi Mamak'ın en modern mahallelerinden biri yapacağına dikkat çeken Başkan Köse, "Dünyada en büyük umut ev sahibi olmak ve güzel bir çevrede yaşamaktır. Bundan dolayı insanımıza yakışan sağlıklı alanlar, yapılar ve çevre oluşturmak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle bir tören gerçekleştiremedik. Ben konutlarımızın hayırlı uğurlu olmasını, içerisinde kardeşlerimizin güzel günler görmelerini, hep mutluluk içerisinde yaşamalarını ve her anlarının bayram sevinci içerisinde geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Mamak TOKİ de 428 konut teslim edildi! 

Umutlar konuta dönüşüyor

TOKİ ile birlikte 437 bin metrekarelik alanda inşa edilen proje kapsamında, 1'inci etapta 728 konut, 3’üncü etapta 1219 konut ve 4'üncü etapta 447 konut ve 2. Etap kapsamında anahtar teslimi yapılan 428 konutla birlikte 1312 konut teslim edilmiş oldu. 5. etabın ihalesi de yapıldı.

TOKİ 100 bin sosyal konut kura çekilişleri başladı!


Geri Dön