23 / 07 / 2024

mamak konut teslim

mamak konut teslim

Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında Belediye ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen 428 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi...

Bakanlık açıkladı! Yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edilecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar 76 bin deprem konutunun hak sahiplerine teslim edildiğini kaydederek sene sonuna kadar 200 bin konutu teslim etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Bakan Kurum açıkladı! Her ay 25-30 bin konut teslim edilecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden en çok etkilenen Adıyaman’da açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, her ay 25-30 bin konutu teslim edeceklerini ve 2025 yılı sonuna kadar 11 il ve ilçede evine girmeyen depremzede kalmayacağını kaydetti.

Deprem bölgesinde kaç konut teslim edilecekti, kaç konut teslim edildi? 

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 şubat depremleri sonrasında konutların 1 yıl içerisinde teslim edileceği belirtilirken, Temmuz itibarıyla teslim oranı yüzde 10'un altında kaldı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den bir yeni proje için daha teslim müjdesi! 1 ayda 3 projede 1.984 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 ayda tam 1.984 konutun teslimini gerçekleştiriyor. Söz konusu projeler kapsamında Osmaniye'de 192 konut teslim edilirken, Adana'da 1.589 konut ve Bursa'da 203 konut teslim edildi. İşte TOKİ'nin o projeleri ile ilgili detaylar...

Akar Taahhüt Yapı, 2 bin 500 konut hayata geçiriyor! 

AKAR Taahhüt Yapı İstanbul ve Anadolu’da konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. Bu güne kadar 12 bin konut teslim eden şirket, şimdi 2 bin 500 konut hayata geçiriyor. İşte detaylar...

CHP'li Müzeyyen Şevkin sordu: Kaç konut teslim edilecek? Murat Kurum 653 bin, Bakan Özhaseki 75 bin dedi! Hangisi doğru?

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, TBMM'de gerçekleştirdiği basın toplantısında depremden sonra ağır ve orta hasarlı yapıların yıkımı ile konut teslimlerinde tam bir kaos ve çelişki yaşandığını dile getirdi. 

Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması: 1.240 yerde şantiyemiz var, yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz

İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Karbon Piyasası Geliştirme Projesi açılış etkinliğinde yaptığı konuşan Bakan Mehmet Özhaseki yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini müjdeledi.

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 ayda deprem bölgesi genelinde 75 bin konut teslim edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'daki deprem konutlarının teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Mehmet Özhaseki de tek tek tarih verdi. 

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

SON DAKİKA: İlk Evim kampanyasında 1779 sosyal konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 'İlk Evim' kampanyası kapsamındaki sosyal konutlardan 1779'unun inşaatını tamamladı. Bu kapsamda tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edilecek. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

mamak konut teslim Haberi

mamak konut teslim

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında yapılan 428 konutun anahtarları hak sahiplerine verildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında teslim töreni yapılamazken, evlerine kavuşan Cemile ve Necmettin Koç çiftinin evinin anahtarlarını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse teslim etti.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; projenin tamamlandığında konutların yanı sıra, sosyal tesis alanlarıyla da mahalleyi Mamak'ın en modern mahallelerinden biri yapacağına dikkat çeken Başkan Köse, "Dünyada en büyük umut ev sahibi olmak ve güzel bir çevrede yaşamaktır. Bundan dolayı insanımıza yakışan sağlıklı alanlar, yapılar ve çevre oluşturmak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle bir tören gerçekleştiremedik. Ben konutlarımızın hayırlı uğurlu olmasını, içerisinde kardeşlerimizin güzel günler görmelerini, hep mutluluk içerisinde yaşamalarını ve her anlarının bayram...