24 / 05 / 2024

Mamakta hizmete sunulan parklar

Mamakta hizmete sunulan parklar

Mamak Belediyesi yenilediği ve hizmete yeni açtığı parklarla yeşili ve huzuru bir araya getiriyor. Toplamda 300'den fazla parkın bulunduğu Mamak'ta, her yıl yeni yapılan parklar birer birer hizmete sunuluyor.

Kanyon AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? 

Lüks markaların bulunduğu ve ünlülerin sıkça gittiği Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. 2006'da hizmete sunulan Kanyon AVM'nin değeri belli oldu...

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

İzmir'de emlak fiyatları raylı sistemle uçtu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan 2017'de hizmete sunulan Karşıyaka tramvay hattı ve 16 Şubat 2018'de devreye alınan Konak tramvay hattı gayrimenkul fiyatlarını uçurdu.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yeni atölyesi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Mamak'a 2016'da 20 yeni park!

Hizmete sunulan yeni parklarla birlikte Mamak’ta park sayısı 334 oldu. 5 yeni parkta da yoğun şekilde çalışmaların devam ettiği Mamak’ta yıl sonuna kadar park sayısı 339 olması hedefleniyor.

Ataşehir'de 14 projenin açılış töreni 26 Kasım'da!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

Ataşehir'deki 14 proje 26 Kasım'da açılıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.30’da yapılacak.

Van Akköprü Deresi Islah Projesi tamamlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan geçen yılda ikinci etabı tamamlanarak hizmete sunulan Akköprü Deresi Islah Projesi’nin son etabı da yapılmaya başlandı.

Mamakta hizmete sunulan parklar Haberi

Mamakta hizmete sunulan parklar

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını sürekli artıran Mamak Belediyesi yenilediği ve hizmete yeni açtığı parklarla yeşili ve huzuru bir araya getiriyor. Toplamda 300'den fazla parkın bulunduğu Mamak'ta, her yıl yeni yapılan parklar birer birer hizmete sunuluyor. Mamak Belediyesi yeni kuracağı parkları son derece titiz çalışmalar sonrasında yapıyor. 


Öncelikli olarak bir bölgenin park yapımına uygun olup olmadığı bölgeyi gezen çevre mühendisleri ve şehir planlamacıları tarafından gerekli incelemelerden geçiriliyor. 


İncelemeler sonrasında imar planına alman noktalarda yeni park yapımı için çalışmalar başlatılıyor. Mamak'ta kentsel dönüşümün bir yönüyle de yeşile dönüşüm olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgtil: "Hazırladığımız kentsel dönüşüm projelerinin büyük bölümü yeşil alanlardan oluşuyor. Yeşil alanlar ve parklar bir şehrin can damarıdır. Bu nedenle her yıl mevcut park sayımızı artırıyor,...