28 / 04 / 2024

Mamaktaki sokaklar

Mamaktaki sokaklar

Mamak Cengizhan Mahallesi’nde bazı sokaklarda, geçtiğimiz hafta etkili olan yağışların ardından altyapı problemleri ortaya çıktı.

1934 yılında Beyoğlu sokakları bütçe yetersizliğinden berbat haldeymiş!

1934 yılında Beyoğlu sokakları, bütçe yetersizliğinden dolayı berbat haldeymiş. Bütçe darlığı dolayısıyla belediye yol inşası için şubelerine çok az tahsisat ayırmıştı, Beyoğlu'nda bundan nasibini aldı. İşte detaylar...

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Tarihi Urfa sokakları restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  "eski Urfa" olarak bilinen bölgelerde restore çalışmalarına başladı. Çalışmalarının ardından tarihi sokaklar turizme kazandırılacak. 

Koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok dikkat çeken konut tipleri site içindeki bahçeli evler oldu. Peki koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

Manisa'nın sokakları restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çarşı Mahallesi'nde kentsel sit alanı içerisindeki sokakları harabe görüntüsünden kurtarıyor. Tarihi yapılar restore edilecek.

Samsun Alaçam'ın sokakları iyileştiriliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Alaçam'da "Alaçam Sokakları Sağlıklaştırması ve İyileştirmesi Projesi" ile ilgili incelemelerde bulundu. Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkacak.

İzmir Konak'ın sokakları yeniden tasarlanıyor!

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yayalar için elverişsiz durumda olan sokaklar yeniden tasarlanarak, güvenli hale getiriliyor.

Moda'nın sokakları çağdaş sanatla buluşuyor!

Red Bull Art Around işbirliğiyle 5-17 Mayıs tarihlerinde Kadıköy'deki Moda’nın sokakları ve çeşitli mekânları çağdaş sanatla buluşuyor.

Sapanca Otoban Caddesi'ne bağlantılı yeni sokaklar açılıyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’ne bağlantılı 300 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte yeni sokaklar açıyor. İşte ayrıntılar...

İBB Yaşayan Sokaklar projesini İstanbul’a uygulayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belçika’nın Gent şehrinde uygulanan Yaşayan Sokaklar Projesi’ni İstanbul’a uygulamak için düğmeye bastı. Seçilen iki pilot mahallede yeraltı otoparkları olacak.

Beyoğlu Kasımpaşa'nın sokakları yenileniyor!

Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’nın sokaklarını yenilemeye devam ederken Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, bölgeyi ziyaret ederek, çalışmaları yakından inceledi.

Mamaktaki sokaklar Haberi

Mamaktaki sokaklar

Bir yandan Boğaziçi Köprülü Kavşağı’nda yaşanan su baskınlarının çevreye verdiği zararlar giderilmeye çalışırken, diğer yandan Boğaziçi Mahallesi’ndeki bazı sokaklar da bakım bekliyor. Cengizhan Mahallesi 842. Sokak’ta, yaklaşık 3 ay önce yapılan altyapı çalışmasının ardından dökülen toprak, su baskınıyla birlikte kazındı. Yağmur ile taşınan toprak ve kum ise 842. Sokak ile 842/2 Sokak’ın kesiştiği noktada birikti. Dere yatağına dönen sokaktan arabayla geçmeye çalışan vatandaşlar ise yetkililerden yardım...