05 / 05 / 2024

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi kentsel dönüşüm

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi kentsel dönüşüm

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi (SEM) İşbirliği İle düzenlenen “Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programının” 5. si 9 Nisan’ dan itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor…

Gayrimenkulün liderleri sorunların çözümü için yapılacak 15 maddeyi sıraladı!

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 11. si düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti. Zirvede piyasasındaki sorunlar masaya yatırılarak, yapılması gerekenler açıklandı.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

I Plus Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I Plus Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdolreza Panahı, Mıtra Panahı ve Safıeh Iezadpanah ortaklığında kuruldu.

Beklenen oldu! iPhone 15 Plus görücüye çıktı: İşte özellikleri ve açıklanan fiyatı

Apple, uzun bir bekleyişin ardından Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Serinin ortanca modeli olarak öne çıkan iPhone 15 Plus, bir dizi yenilik ve geliştirme ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İPhone hayranları bu habere çok üzülecek! iPhone 15 ve 15 Plus...

iPhone 15 ve 15 Plus, yılın merakla beklenen ürünleri. Ancak iPhone 14 Pro ve Pro Max'te bulunan 48MP sensörler nedeniyle piyasaya sürülmeleri gecikebilir. Bu sensörler iPhone 15 ve 15 Plus'ta da gecikmeye yol açabilir.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi kentsel dönüşüm Haberi

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi kentsel dönüşüm

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi (SEM) İşbirliği İle düzenlenen “Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programının” 5. si 9 Nisan’ dan itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor…


Kentsel Dönüşüm süreci içinde fiilen çalışan çok önemli uygulamacı hocalar tarafından verilen ve toplam 72 saat (9 gün) süren sertifika programı sonunda başarılı olan katılımcılara İstanbul Üniversitesinin soğuk damgalı uzmanlık sertifikası veriliyor.


Bu güne kadar İstanbul’ da 4, Balıkesir de 1 program başarıyla tamamlanarak 167 katılımcı uzmanlık sertifikalarını...