09 / 05 / 2024

management plus

management plus

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 13 Şubat 2013 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek...

Gayrimenkulün liderleri sorunların çözümü için yapılacak 15 maddeyi sıraladı!

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 11. si düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti. Zirvede piyasasındaki sorunlar masaya yatırılarak, yapılması gerekenler açıklandı.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her sene düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık günü gerçekleştirildi. Peki sektör temsilcileri gayrimenkul sektörüne ilişkin neler dedi? İşte ayrıntılar...

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 9 Aralık'ta!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu 8. yedincisi düzenlenen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık 2020’ de 850 kişinin katılımıyla Zoom üzerinden ve Youtube'dan canlı yayınla izlendi. Peki 8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

2012'den bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Greenox Urban Residence: Kentsel dönüşümde yeşil yapılanma!

Management Plus tarafından düzenlenen 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bugün Swiss Otel İstanbul’da gerçekleşti. Kongrenin platin sponsorları arasında Aycan&Feres İş Ortaklığı da yer aldı.

Hatay'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim ile İstanbul Üniversitesi tarafından organize edilen, “Kentsel Dönüşüm ve Uzmanlık Semineri” Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Meclis Salonu’nda başladı.

Hatay'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

26 Mayıs'ta Hatay'da düzenlenecek ve Management Plus Danışmanlık ve Eğitim Şirketi tarafından organize edilen 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin protokolü imzalandı.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 9 Nisan'da başlıyor!

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi (SEM) İşbirliği İle düzenlenen “Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programının” 5. si 9 Nisan’ dan itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor…

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Hatay'da yapılacak!

Doç. Dr. Lütfü Savaş, Management Plus'ın Genel Müdürü Haldun Ersen'i makamında kabul etti. Bugüne kadar 10 şehirde kentsel dönüşüm konusunda yapılan zirve ve kongrelerden birinin Mayıs ayı içerisinde Hatay'da gerçekleştirilmesi konusu masaya yatırıldı.

3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta!

25 Şubat da İstanbul’ da “Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar” başlığı altında “3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” Marriott Hotel Şişli'de Management Plus Danışmanlık Ve Eğitim tarafından düzenlenecek.

management plus Haberi

management plus


Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stoğuna sahip olan ülkemizi çok ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla, 13 Şubat da Ankara da “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” yapılması planlandı. 


İller Bankası Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda yapılacak olan zirve, MANAGEMENT PLUS DANIŞMANLIK VE EĞİTİM tarafından organize edilmekte. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞININ ve İMKON (İnşaat Mütahitleri Konfederasyonun) destek sağladığı zirveye ayrıca ULI, İNDER, İMSAD gibi sektörel derneklerde destek vermekte. 


Platin sponsorluğunu DENİZBANK’ ın yaptığı zirvede, AVEA, PAKPEN ve İLLER BANKASI ana sponsorlar oldular. Destek sponsorluğunu AKG GAZBETON, EGE GAYRİMENKUL ve BİTÜDER’ in üstlendiği zirve de ayrıca HÜRRİYET GAZETESİ ise basın sponsorluğunu üstlendi. Medya sponsorluğunu BLOOMBERG HT...