04 / 05 / 2024

Manastır Vadisi nerede

Manastır Vadisi nerede

AKSARAY'IN Güzelyurt İlçesi'nde yer alan Manastır Vadisi'nde turizmi geliştirme çalışmaları devam ediyor. il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan, Güzelyurt'ta binlerce yıllık bir tarih ve kültür birikimi oluşmuştur dedi...

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi

Nostaljiyi yaşatacak marka Simfer, size gelenekten geleceğe değişimiyle geliyor. Lezzetli yemeklerin ve partikliğin ismi Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın için acele edin. Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?

Arçelik Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  6 Ocak fiyat listesi

Mini fırınla misafirlerinizi en leziz yemeklerinizle ağırlayın. Peki Arçelik SUF 5000 MEB 50 lt Beyaz Midi Fırın nerede ne kadara satılıyor? 

Mini fırınlar en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Misafirlerinze en lezzetliyi sunabilmek için, Simfer 4502 Yoğurt Yapma Fonksiyonlu Turbo Beyaz 45 Lt Midi Fırın tam ihtiyacınıza göre. Peki Simfer  Midi Fırın nerede ne kadar? İşte detaylar...

En ucuz Samsung çamaşır makinesi nerede? Kaç paraya satılıyor? İşte 2 Ocak fiyat listesi

2023'e indirimlerle girdik, beyaz eşya da da indirim yapan marketlerin fiyatlarını sizin için araştırdık. Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi ne kadar? En ucuz nerede satılıyor? İşte detaylar...

En ucuz Arçelik çamaşır makinesi nerede satılıyor? Arçelik çamaşır makinesi 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi arıyorsanız, biz Arçelik çamaşır makinesinin satıldığı en ucuz mağazaları bulduk ve listeledik. Arçelik 7 kilo kapasiteli çamaşır makinesi en uygun fiyatıyla karşınızda. İşte, Arçelik çamaşır makinesi 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Balıkesir’deki Zeytinli Ada, arkeopark projesiyle turizme kazandırılıyor!

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zeytinli Ada’da Meryem Ana Manastırı'ndaki M.S. 4’üncü yüzyıldan kalan vaftizhane, 2 hamam, seramik pişirme fırınları gibi alanların ziyaretçilere açılması için ören yeri çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki tatil sezonunda kültür turizmine açılacak!

Beko bulaşık makineleri ne kadar? En ucuz Beko bulaşık makinesi nerede? İşte, 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Beko’da ayın ürünü, Beko BM 5045 Bulaşık makinesi oldu. Herkes tarafından çok sevilen bulaşık makinesi, şimdi en uygun fiyatıyla haberimizde sizi bekliyor. Sizde en ucuz Beko çamaşır makinesi nerede diye arıyorsanız, işte Beko 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

İstanbul Tuzla'da bina inşaatı yaptırılacak! 10 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Vakıflar Umum Müdürlüğüne ait olan İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, Manastır Mevkiinde yer alan tarlada bina inşaatı yaptırılacak. İşte detaylar...

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Didim'deki Manastır Koyu'nun yapılaşmaya açılmasına tepki!

Didim'deki Manastır Koyu'nda yapılaşmanın önünün açılmasına Didim Sivil Gelişim Platformu üyesi dernekler dava açtı. Açılan davada ayrıcalıklı inşaat hakkı sunan imar değişikliğinin iptali talep edildi.

Didim’deki Manastır Koyu'nun yapılaşma hakkı artırıldı mı? 

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, son günlerde sık sık gündeme gelen Didim’deki Manastır Koyu ile ilgili bazı çarpıcı açıklamalar yaptı.

Manastır Vadisi nerede Haberi

Manastır Vadisi nerede

AKSARAY'IN Güzelyurt İlçesi'nde yer alan Manastır Vadisi'nde turizmi geliştirme çalışmaları devam ediyor. il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan, "Güzelyurt'ta binlerce yıllık bir tarih ve kültür birikimi oluşmuştur. Kapadokya'ya gelen bir turistin görmek isteyeceği vadi, katedral, kilise, fresko, yeraltı şehri, antik ev, tarihi cami, peri bacası ve kaplıca gibi turizm değerlerinin tamamı Güzelyurt'ta bulunuyor. Manastır Vadisi'ni, Kapadokya'ya gelen turistlerin görmeden dönmeyeceği ören yerlerinden birisi haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.


Akşam...