03 / 05 / 2024

manavgat atatürk caddesi içme suyu hattı yenileme

manavgat atatürk caddesi içme suyu hattı yenileme

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Muğla Atatürk Caddesi'nin kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Ula İlçesi Akyaka Mahallesi, Atatürk Caddesinin kentsel tasarım, yol yapım, kaldırım ve çevre düzenlemesi ile ilgili tespit çalışmalarını tamamladı.

Şişli'de Atatürk Evi'nin restorasyonu için imza kampanyası başladı!

Şişli’de Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Evi’nin restorasyon çalışmaları uzayınca Şişli Belediyesi tarafından restorasyonun bitirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Manavgat Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Merkezi eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da katıldığı törenle açıldı. Manavgat Atatürk Kültür Merkezi, 36 bin 359 metrekarelik alanda 5 bin 576 metrekare alan üzerine inşa edildi.

Ceyhan Atatürk Caddesi sokak olarak değiştiriliyor!

Ceyhan Belediyesi meclis toplantısında, Atatürk Caddesi'nin sokak olarak değiştirilmesi tartışmaya neden oldu. Ceyhan Belediye Meclisi eylül ayı toplantısı 14 maddelik gündemle Belediye Başkanı Alemdar Öztürk başkanlığında toplandı.

manavgat atatürk caddesi içme suyu hattı yenileme Haberi

manavgat atatürk caddesi içme suyu hattı yenileme


Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı. Çalışmalar caddenin Alparslan Türkeş Bulvarı girişi ve Manavgat Köprüsü girişinden aynı anda başladı. İlçenin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’nde normal şartlarda 30 gün sürmesi beklenen proje esnafı mağdur etmemek için geceli gündüzlü çalışma, ilave ekipman ve personel desteği ile 7 ile 10 gün içerisinde tamamlanacak.  

DÜNYA STANDARTLARINDA BORULAR DÖŞENİYOR

Caddedeki asbestli 200’lük içme suyu hattı, 1150 metre uzunluğunda 315’lik sağlıklı ve dayanıklı hammadde ile üretilen Avrupa Kalite Standartları onaylı ve Dünya Sağlık Örgütü sağlık koşullarına uygun borular ile değiştirilecek.  Cadde alt yapısında bulunan Telekom, elektrik ve kablo güzergahları ilgili kurumlardan istenerek, yerleri...