18 / 05 / 2024

Manavgat bisiklet istasyonu

Manavgat bisiklet istasyonu

MANAVGAT Belediyesi, Alternatif Turizm Destekleme ve Kolay Erişilebilir Kent Projesi kapsamında, bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla bisiklet istasyonları kuracak.

Manavgat'ta 20.3 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya ili Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu ve müştemilatı vasfında kayıtlı taşınmazı 20 milyon 329 bin 278 TL'ye satışa çıkardı.

Manavgat'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Doğançam Mahallesi'nde yer alan akaryakıt servis istasyonu alanı vasıflı gayrimenkul 9 milyon 997 bin 966 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Manavgat'a 12 kilometrelik bisiklet yolu!

Manavgat'a yapılması planlanan 12 kilometrelik bisiklet yolunun 7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Manavgat Belediye Başkanı Sözen, bu çalışmanın kente değer katacağını söyledi.

Manavgat'a bisiklet istasyonu kurulacak!

MANAVGAT Belediyesi, Alternatif Turizm Destekleme ve Kolay Erişilebilir Kent Projesi kapsamında, bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla bisiklet istasyonları kuracak.

İzmit'e 3 yeni bisiklet istasyonu daha yapılıyor!

Akıllı Bisikletlere 3 yeni istasyon daha yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taralından hayata geçirilmesinin ardından Akıllı Bisikletler İzmitliler tarafından çok sevilen ve yoğun bir şekilde kullanılan uygulama haline geldi.

Kocaeli'de 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından Akıllı Bisikletler İzmitliler tarafından çok sevilen ve yoğun bir şekilde kullanılan uygulama haline geldi. KOBİS mevcut 12 istasyonuna 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu daha ekleniyor

İzmir Kuş Cenneti’ne bisiklet kiralama istasyonu kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bisiklet kiralama sistemi BİSİM’in toplu ulaşıma entegrasyonu için pilot uygulamaya Konak Metro İstasyonu’ndan başlıyor. Büyükşehir ayrıca, motorlu araç girişinin yasak olduğu Kuş Cenneti’ne de istasyon kuracak.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Bursa'da 5 ayrı noktaya deprem istasyonu kuruldu!

Birinci derece Deprem kuşağında yer alan Bursa'da muhtemel bir depremi izlemek için Osmangazi Belediyesi tarafından 5 ayrı noktaya Deprem istasyonu kuruldu. GPRS sistemlerinin bağlanmasının ardından merkeze veri akışı başladı...

İzmirliler bisiklet yolu istiyor!

İzmir’de son yıllarda bisiklet kullanıcı sayısı binlerce kişi artış gösterirken kent genelinde ulaşım amaçlı bisiklet yollarının yapılmaması, bisikletseverleri isyan noktasına getirdi. Bisikletseverler eylemlerini Büyükşehir Belediyesi önüne taşıdı...

Kapadokya'da balonlar için meteoroloji istasyonu inşa edildi!

Göreme 'de turizm amaçlı hizmet veren sıcak hava balonlarının kalktığı mevkide inşa edilen meteoroloji gözlem istasyonu sayesinde uçuş şartları ile ilgili daha sağlıklı hava tahminleri yapılabilecek

Manavgat'ta orman yangını çıktı!

Manavgat'ta orman yangını çıktı, yaklaşık 20 hektarlık alana yayılan yangında söndürme çalışmaları devam ediyor, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yangının 20 hektarlık alana yayıldığını söyledi.

Ankara'da tarihi filtre istasyonu yıkıldı!

Cumhuriyetin ilk yıllarında başkent Ankara'nın su gereksinimini karşılamak için kurulan ve Endüstriyel Miras listesine alınması gündemde olan tarihi filtre istasyonu yıkıldı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi yıkıma tepkili...

Manavgat bisiklet istasyonu Haberi

Manavgat bisiklet istasyonu

Kent halkının bisiklet sporuna özendirilmesi amacıyla hazırlanan projeye göre belirlenecek 6 noktaya yerleştirilecek bisiklet istasyonlarında 10- 12 adet akıllı bisiklet bulunacak. 



Vatandaşlar, kısa adı MANBİS olan bisiklet istasyonlarından bisiklet kiralayarak gezinti yapabilecek. Manavgat Belediye Meclisi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) yüzde 80 hibe kredisiyle yapılacak projenin hayata geçirilmesine oy birliğiyle karar verdi. Bisiklet turizminin yaygınlaştırması ve halka sevdiril meşin in amaçlandığı projeyi çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ın böyle bir altyapıya sahip olduğunu söyledi. 



'PROJEYİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ' 

Başkan Sözen, şöyle dedi: "Bu çok önemsediğimiz bir proje. BAKA'dan yüzde 8090 arası hibe krediyle yapılacak. Dünyada ve ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerinde çok yükseltisi olmayan yani düz alanlarda kurulan kentlerde bisiklet kültürü çok gelişmiş. Manavgat'ta da bisiklet sporuna gönül verenlerin sayısı çok fazla....