15 / 05 / 2024

manavgat cezaevi inşaatı

manavgat cezaevi inşaatı

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan Kıraç mevkii üzerinde bulunan alana cezaevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Son 5 yılda 94 cezaevi inşa edildi! 

Adalet Bakanlığı tarafından açıklanan rapora göre Türkiye'de son 5 yıl içerisinde 94 cezaevi inşa edildi. Raporda yer alan detaylara göre halen 26 bölgede cezaevi inşaatı devam ediyor. 

Manavgat'ta toptancı hali inşaat ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Manavgat Toptancı Hal Kompleksi inşaatı çalışmaları başladı. Projenin ihale bedelinin 43 milyon TL olduğu belirtildi.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

91 yeni cezaevi inşa edilecek!

Türkiye'nin 2021 yılına kadar 13 milyar yatırımla 91 yeni cezaevi olacak. Adalet Bakanlığı'nın 9 milyar yatırımla 48 yeni cezaevinin inşaatını devam ederken, İş Yurtları Kurumu'da 43 cezaevi yaptırıyor. 

Sungurlu T Tipi Kapalı Cezaevi'nin inşaatı hızlandı!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde inşaatı süren ceza infaz kurumunun yapımı hızla devam ediyor. İnşaatı 16 Haziran 2017'de başlayan cezaevinin 700 günde bitirilmesi planlanıyor.

Yozgat cezaevi inşaatında inceleme!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Vali Vekili Salih Altun, Ak Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel meclisi başkanı Halil Şahbaz ile birlikte Yozgat cezaevi inşaatında inceleme yaptılar.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Sungurlu Kapalı Cezaevi'nin inşaatı tamamlandı!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ceza infaz kurumu inşaatı hızlı bir şekilde devam sürüyor. 

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ndeki dev salon inşaatında sona gelindi!

Sincan Cezaevi Yerleşkesi’nde FETÖ’cü hainlerin yargılanması için geçen ağustosta inşaatına başlanan dev salonda son hazırlıklar yapılıyor. İlk dava 28 Şubat’ta...

Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı hızla sürüyor!

Yapımı devam eden Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı devam ediyor. Cezaevinin 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi inşaat ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

manavgat cezaevi inşaatı Haberi

manavgat cezaevi inşaatı


CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan Kıraç mevkii üzerinde bulunan alana cezaevi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara, sorularını Başbakan Yıldırım'a yöneltti.


Kara önergesinde "Antalya İli Manavgat İlçesi Ilıca Mahallesi Kıraç Mevkii üzerindeki alana yapılması planlanan cezaevinin 267 parselde bulunan 466.658 metrekare, 2B orman arazisinden alınan 13.763 metrekare ile daha önce mera olarak kullanılırken imara açılan ve yerleşim yeri olması planlanan 1579 parselde yer alan 220.983 metrekareden oluşan dev bir arazi üzerine yapılacağı bilinmektedir.


Bu Cezaevi için yeterince çalışma yapılmadığı, cezaevinin yapılması planlanan alanın turizm merkezi Kumköy'e, okullara ve yerleşim alanlarına çok yakın olması nedeniyle bölge halkında trafik ve güvenlik gibi konularda ciddi endişeler yarattığı bilinmektedir." dedi. Bu doğrultuda 8 soru sordu.


Kara'nın soruları


1) Manavgat'a yapılması...