30 / 04 / 2024

Manavgat HES ihalesi yapıldı mı Manavgat HES ihalesi son durum

Manavgat HES ihalesi yapıldı mı Manavgat HES ihalesi son durum

Kibar Holding, Manavgat Hidroelektrik Santrali’nin işletme hakkı için girdiği ihalede en yüksek teklifi veren şirket oldu. İhalede 370 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi

Manavgat Belediyesi 10 bin metrekarelik arazi satacak! 

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat Hatipler'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Manavgat belediyesi arsa ve arazi satacak! Yazlık ilçeye yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan arazi ve arsaları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Manavgat'ta 19.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manavgat 2. İcra Dairesi, Antalya Manavgat'ta yer alan arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

Antalya Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Manavgat'a hükümet konağı inşa edilecek!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'Da yapılacak.

TOKİ Manavgat 222 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Antalya Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya Manavgat'a 222 yeni konut!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manavgat'ta 37.7 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Manavgat Kısalar'da yapım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. İhale, 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

Manavgat HES ihalesi yapıldı mı Manavgat HES ihalesi son durum Haberi

Manavgat HES ihalesi yapıldı mı Manavgat HES ihalesi son durum

Kibar Holding, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB), Manavgat Hidroelektrik Santrali’nin (HES) 49 yıllık işletme hakkı için açtığı ihalede 370 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi. Kibar Holding’den yapılan açıklamada, ÖİB’in 23 Ekim’de gerçekleştirdiği özelleştirme ihalesinin son aşamasına ön yeterlilik alabilen 14 firma ve ortak girişim grubu katıldığı ifade edildi. Kibar Holding’den yapılan açıklamada, en yüksek teklif verilen hidroelektrik santrali ihalesi ile mevcut operasyonlarda maliyet avantajı sağlanacağı...