11 / 05 / 2024

Manavgat Kemer Caddesi son hali

Manavgat Kemer Caddesi son hali

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesi'ni Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Manavgat'ta 11.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manavgat Satış Memurluğu, Antalya ili Manavgat ilçesi Side (Kemer) Mahallesi 565 ada 2, 3, 4 ve 5 numaralı parselde yer alan arsayı 11 milyon 391 bin 900 TL'ye icradan satıyor...

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 

Kemer Kentsel Tasarım Projesi 1.5 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, Kemer ilçesi Liman Caddesi’nde 5 ayda tamamlama söz verdikleri kentsel tasarım projesini Türkiye rekoruna imza atarak, 1,5 ay önce bitireceklerini söyledi.

Manavgat Antik Side Kentsel Tasarım projesi başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından hazırlanan “Antik Side Kentsel Tasarım Projesi” Liman Meydanı Turgutreis Caddesi’nden başladı.

Manavgat NOX Mİmarlık açıldı!

Manavgat'ta bünyesinde 4 mimar bulunduran Nox Mimarlık, Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kuşadası Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi Kemer Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor.

Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi yapılacak!

Side'nin ardından Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi geliyor. Kekova'da dalışın yasak olduğu Batık Kent'in ikizi yapılacak. Avrupa'nın ilk sualtı müzesini Manavgat'a kazandıran DTO, iki yeni sualtı müzesi için kolları sıvadı.

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı

Antalya Manavgat Turizm Pazarı açıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, mahalleye dönüştürülmeden önce Side Belediyesi tarafından yapılan ancak hizmete açılmayan Kemer Cennetler mevkindeki ikinci "Turizm Pazarı", törenle açıldı.

Manavgat Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesi'ni Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

Manavgat Belediyesi, Sorgun Mahallesi'nde alt yapı çalışmaları başlattı!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesini Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

Manavgat Milli Emlak'tan taşınmaz satışı 1 milyon 800 bin TL!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü, Kemer Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 9 Nisanda yapacak. Taşınmaz için tahmini bedel 1 milyon 800 bin TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 450 bin TL olarak belirlendi...

Manavgat Kemer Caddesi son hali Haberi

Manavgat Kemer Caddesi son hali


Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesi'ni Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı.  Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor. 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, Sorgun Mahallesi'ni Kemer Caddesi'nden Side'ye bağlayan yolun, daha önce tek şerit olarak imar planına uygun olmayan şekilde kullanıldığını bildirdi. 

Mevcut düzenlemeyle yolun imar planına uygun hale getirilerek bölünmüş yol olarak yeniden düzenleneceğini belirten Sözen, şöyle konuştu: "Çalışmalarda 1 kilometre uzunluğundaki yolun kenarlarına yatay otoparklar oluşturulacak. Yol çalışmaları devam ederken kaldırım kenarlarından yağmur suyu drenaj hattı yeni yapılarak, yağmur sularının denize deşarjı sağlanacak. Kemer Caddesi'nde engelli vatandaşlarımız da unutulmayarak onlara yönelik yaya geçitleri ve iniş çıkışlara yer verilecek. Tüm işler tamamlandıktan sonra ise aydınlatma sistemleri yerleştirilerek asfaltlama...