03 / 05 / 2024

Manavgat NOX Mİmarlık açıldı!

Manavgat NOX Mİmarlık açıldı!

Manavgat'ta bünyesinde 4 mimar bulunduran Nox Mimarlık, Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.




Manavgat'ta bünyesinde 4 mimar bulunduran Nox Mimarlık, Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Manavgat’ın sevilen isimlerinden Akdeniz Plus ve Akdeniz Eczanesinin sahibi eczacı Abdullah Uğur’un kızı Mimar Sinem Uğur Uyar ile eşi Emre Uyar’ın Manavgat’a kazandırdıkları Nox Mimarlık ofisi için açılış töreni düzenlendi. Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde düzenlenen açılış törenine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz ve çok sayıda davetli katıldı. Müzik dinletisi ile başlayan açılış töreninde, misafirlere aşure ikram edildi. Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın okuduğu duanın ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.  Mimar Sinem Uğur Uyar ve eşi Emre Uyar, misafirlere Nox’u gezdirerek, yaptıkları projeler ve tedarik ürünler hakkında bilgiler verdiler.

Manavgat'ın en geniş kapsamlı mimarlık ofisi olarak hizmete açılan Nox; yaptığı projeler, tedarik ürünleri ve kurumsal danışmanlık hizmetleri ile sektörünün öncü firmalarından biri olmayı hedefliyor. Genç ve dinamik kadrosuyla, devamlı gelişen inşaat teknoloji ve malzemelerini yakından takip eden, günümüzün trend ve modaları hakkın da ufkunuzu geliştirecek çalışmalara imza atan Nox, bugüne kadar yaptığı tüm proje ve çalışmalarda müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı amaçlıyor. Nox'ta ayrıca, iç mimarlıkta kullanılan birçok tedarik ürünlerde piyasadan daha uygun fiyata satışa sunuluyor.  Nox Mimarlık Ofisi'nde, mimarlık, iç mimarlık, 2  boyut projelendirme, 3 boyut projelendirme, anahtar teslim projeler, kurumsal danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra, mutfak tasarımı ve uygulaması, mobilya tasarımı ve imalatı, kültür taşları ve fiber panel kaplama seçenekleri, İstanbul karo ve çinileri, Nominal Stone, Forbo Flooring pvc zemin sistemleri, lamine parke çeşitleri, duvar kağıtları, Novawood, Thermowood, Neolith, Çimstone, akrilik tezgah, Belenco Mutfak tezgahı gibi satış ve uygulama hizmetleri de veriliyor.

Nox Project Mimarlık sahibi mimar Sinem Uğur Uyar, Manavgat'ın en geniş kapsamlı mimarlık ofisi olduklarını belirterek, yaptıkları projeler, tedarik ürünler ve danışmanlık hizmetleriyle iddialı olduklarını söyledi.


Manavgat Haber




Geri Dön