17 / 05 / 2024

Manavgat NOX Mİmarlık

Manavgat NOX Mİmarlık

Manavgat'ta bünyesinde 4 mimar bulunduran Nox Mimarlık, Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Marpessa Mımarlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marpessa Mımarlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Malekı tarafından kuruldu.

Marpessa Mımarlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marpessa Mımarlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Malekı tarafından kuruldu.

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Fatih Sinan Karakuş tarafından kuruldu.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Programı 14 Kasım'da!

İstanbul Üniversitesi Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Kasım-12 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

Gümüşhane köylerine 1 milyar TL'lik sulama tesisi!

Gümüşhane köylerine İller Bankası kaynaklarıyla 1 milyon liralık tarımsal sulama tesisleri yapılırken, İl Özel İdaresi kaynaklarıyla da mevcut tesisler için 32 bin metre uzunluğunda boru ve 22 ton çimento yardımı yapıldı.

Kömürhan Köprüsü ve Tüneli 2017'de hizmete girecek!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde yeni inşa edilmekte olan Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tünelinin 2017 sonunda hizmete gireceğini belirtti.

Malatya Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli 2017'de açılacak!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde yeni inşa edilmekte olan Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli'nin 2017 sonunda hizmete gireceğini belirtti.

Atom Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Yatırım Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atom Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Yatırım Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Erdem Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Sancaktepe, Yenidoğan Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Gümüşhane Köprüsü’nde restorasyon devam ediyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, restorasyon çalışmaları devam eden Gümüşhane Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Ercan Çimen, Salih Kabal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kentsel dönüşüm yıkım süreci nasıl işler?

Bir yapının riskli olduğu tespitinin Bakanlıkça belirlenen kurum ve kuruluşlar tarafından yapıldıysa bina kentsel dönüşüm sürecine giriyor. Peki, kentsel dönüşüm yıkım süreci nasıl işler?

TOKİ Gümüşhane Köse 2015 başvuru tarihleri!

TOKİ Gümüşhane Köse'de 74,76 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daire açık satışa sunuluyor. Projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Gümüşhane Köse 2015 başvuru tarihleri...

Gümüşhane Köprüsü'nün restorasyonu devam ediyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, restorasyon çalışmaları devam eden Gümüşhane Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Manavgat NOX Mİmarlık Haberi

Manavgat NOX Mİmarlık


Manavgat'ta bünyesinde 4 mimar bulunduran Nox Mimarlık, Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Manavgat’ın sevilen isimlerinden Akdeniz Plus ve Akdeniz Eczanesinin sahibi eczacı Abdullah Uğur’un kızı Mimar Sinem Uğur Uyar ile eşi Emre Uyar’ın Manavgat’a kazandırdıkları Nox Mimarlık ofisi için açılış töreni düzenlendi. Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi'nde düzenlenen açılış törenine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz ve çok sayıda davetli katıldı. Müzik dinletisi ile başlayan açılış töreninde, misafirlere aşure ikram edildi. Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın okuduğu duanın ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.  Mimar Sinem Uğur Uyar ve...