02 / 05 / 2024

Manavgat köy projeleri

Manavgat köy projeleri

Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Otogar Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda köy, belde ve ilçe belediyelerinin mal varlıkları, personel sayıları ve muhasebe kayıtları tutanak altına alınarak devir teslim işlemi gerçekleştirildi...

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Manavgat Çenger Köyü'nde kiralık plaj!

Antalya Manavgat ilçesinin Çenger Köyü'nde bulunan 11 bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan plaj için kiralık ilanı verdi...

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Manavgat Değirmenözü Köyü'ne 2'nci HES geliyor!

Manavgat’ta balık ölümleriyle sık sık gündeme gelen Köprüçay’daki Değirmenözü Köyü’ne Hidro Elektrik Santrali (HES) inşaatının ardından ikinci proje kapıda. Değirmenözü halkı, yeri sır gibi saklanan Mercan 2 regülatörünün de aynı köye yapılmaya başlandığını fark edince isyan etti.

Emlak Konut faizi yıllık yüzde 10 ile sınırlandıracak!

Emlak Konut çatısında başlayacak kampanyaya hasılat paylaşımı projeleri dahil olacak. Faiz yüzde 0.7 veya enflasyona endeksli olacak. Enflasyonun yükselme olasılığına karşı faiz yıllık yüzde 10 ile sınırlanacak.

Tahtalı Köyü Camii restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tarihi ve kültürel mirasını öne çıkaran projeleri kapsamında 2 asırlık Tahtalı Köyü Camii’nin de orijinaline uygun olarak restore edildiğini söyledi.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne imamevi yapıyor!

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

Kentsel dönüşümde ek hak uygulaması Kadıköy'de projeleri artırdı!

2016 başına kadar sürecek kentsel dönüşümde yüzde 25'lik ek hak uygulaması, Kadıköy'ü bin 300'ün üzerinde projeyle şantiyeye çevirdi. Buna göre 80 metrekarelik bir hak sahibi yeni binada 116 metrekarelik evine 1 oda daha ekleyebiliyor.

Kadıköy son üç yılda yüzde 75 değer kazandı!

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.

Kadıköy'deki 22 bin 295 birim risk altında!

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy de kentsel dönüşüm projeleri her geçen gün hayata geçirilmeye devam ediyor.

Manavgat köy projeleri Haberi

Manavgat köy projeleri

İki ayrı oturum olarak düzenlenen toplantıya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Antalya Mahalli İdareler Müdürü Oğuz Kahraman, Valilik Araştırmacısı Necip Bek, Manavgat Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasan Çelik, İlçe Özel İdare Müdür Vekili İmdat Yakup Turgut, Mal Müdürlüğüne Vekaleten Hasan Garip, Mahalli İdareler Birimi Personeli; Mustafa Pala, Emine Öz, Seval Güven ile belediye başkanları, belediye yetkilileri ve muhtarlar katıldı. 

MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen devir teslim toplantısında konuşan Mahalli İdareler İl Müdürü Oğuz Kahraman konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Kahraman, "6360 Sayılı Yasa gereğince devir işlemlerini gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. 6360 Sayılı Yasa, 6 Aralık 2012 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bu yasa kısa adıyla Büyükşehir Belediyesi Kanunu olarak bilinmekte. Sadece Büyükşehir Belediyesi Kanununda değil bazı kanun ve kanun hükmünde...