17 / 05 / 2024

Manavgat Kumköy modern park

Manavgat Kumköy modern park

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi

Sarıyer Kilyos 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Kumköy (Kilyos) Mahallesi 1 pafta 309 nolu parsele ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği” ve UİP:41013 plan işlem nolu 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

Kula Dereköy, modern kimliğine kavuşuyor!

Dereköy'deki çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy’den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Bursa Karacabey’e kültür merkezi inşa edilecek!

Bursa’yı modern hizmetleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Karacabey İlçesi’ndeki Atatürk Kültürparkı’nda, ilçenin sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamına hitap edecek bir kültür merkezi kazandıracak.

İşte Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin güzergahı!

Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Maçka'dan Karadeniz'e karayolu tüneli geliyor!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri olarak adlandırılan Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Kumköy Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde nüfus yoğunluğu ve otel inşaatlarının artmasından dolayı, yetersiz kalan mevcut Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasite arttırma çalışmasında sona yaklaşıldı.

Manavgat'a yörük müzesi geliyor!

Manavgat’ta 4 bin metrekarelik alana kurulacak Yörük Müzesi, yörük kültürünü gelecek nesillere aktaracak. Müzenin yapımında yörük derneklerinin temsilcilerinin fikirleri dikkate alınacak.

Hasankeyf'teki Zeynel Bey Türbesi son teknolojiyle onarılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hasankeyf'in Artuklu Türklerinin emaneti olduğunu belirterek, "Hasankeyf'teki derme çatma tarihi çarşıyı modern hale getireceğiz.

Manavgat Kumköy'e 2 bin 800 metrekarelik park inşa edilecek!

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi

Manavgat Kumköy modern park Haberi

Manavgat Kumköy modern park

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi


Manavgat Belediyesi, ilçede yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve çalışma arkadaşları, kentte "İlkleri" gerçekleştirerek hizmet etmeyi sürdürüyor. Manavgat Belediyesi'nin son projesi daha şimdiden beğeni kazanıp, kente artı sağlayacağını gösteriyor. 'Nehirden Denize' Projesi, Başkan Şükrü Sözen ve ekibi tarafından açıklandı. Bu proje ile tarihinde ilk kez, ücretsiz nehir seyahatiyle, Manavgat halkını denizle, ırmak kıyısındaki otellerde konaklayan turistleri de kentle buluşturacak. Projenin hayata geçirilmesi için hizmet protokolü imzalandı. 8.5 kilometrelik nehir güzergahında vardiyalı olarak iki adet bot tekne, yolcu transferini sağlayacak. Protokol imza töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Kentten denize gidenler, hem de denizden,...