10 / 05 / 2024

Manavgat Kumköy otel

Manavgat Kumköy otel

Manavgat İlçesi Ilıca Beldesinde Sunis Oteller Grubuna ait Kumköy Beach Resort Otel'de yangın çıktı. Olay yerine Manavgat ve belde belediyelere ait itfaiye ile çok sayıda ambulans sevk edildi...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

İŞ GYO Kadıköy Otel Projesi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sarıyer Kilyos 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Kumköy (Kilyos) Mahallesi 1 pafta 309 nolu parsele ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği” ve UİP:41013 plan işlem nolu 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Manavgat’ta tartışmalı otel yıkımına dava!

Manavgat'ta kaçak olduğu nedeniyle yıkılan otelin sahibi İhsan Aral, Konya Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz etti. Mahkeme kararı beklenmeden yıkımın gerçekleştiğini iddia etti.

Manavgat'ta tartışmalı otel yıkımı!

Antalya Manavgat'ta  bir butik otelin yıkımı sırasında tartışma çıktı. Belediye tarafından çok sayıda personelin gelerek, binayı boşaltıp, başladığı yıkım sürerken mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İş GYO Kadıköy Otel projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parselde yer alan Kadıköy Otel Projesinin 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

İş GYO Kadıköy otel projesi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan Kadıköy otel projesi değerleme raporunu yayınladı...

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Antalya Manavgat'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Burak Turizm, Antalya Manavgat'ta 400 oda 800 yatak kapasiteli otel yapacak. 5 yıldızlı olacak otel, Ilıca Mahallesi Çeltek Mevkiide kurulacak..

İsviçre'deki Corippo köyü otel oluyor!

İsviçre'nin en küçük köyü olan Corippo'da yaşayanların sayısının birkaç hafta içinde 13'e düşmesi bekleniyor.Köyün yerel idari yetkilisi, 1822'den beri dokusunu koruyan köyü hayata döndürmek için yeni bir plan geliştirdi.

İşte Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin güzergahı!

Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Manavgat Kumköy otel Haberi

Manavgat Kumköy otel

Elektrik panosunda meydana gelen yangın nedeniyle oteli duman kaplarken, otelde konaklayan yaklaşık bin 500 turist otelden başka otellere tahliye edildi. Olay yerine Manavgat ve belde belediyelere ait itfaiye ile çok sayıda ambulans sevk edildi. 


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MATAB ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ile AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır’da otele gelerek yangın hakkında bilgi aldı.


Sunis Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, elektrik kabloların şase yapmasından dolayı panoda küçük çaplı yangın çıktığını belirterek, şunları söyledi:


"Aslında yangın da denmez. Elektrik kabloların erimesiyle duman oluşmuş. Herhangi bir alev çıması söz konusu değildir. Herhangi bir tehlike söz konusu olmamıştır. Çok şükür yangından dolayı yaralanan da olmamıştır. Dumandan etkilenen turistler ambulanslarda ayakta tedavi edilmiştir. Panodan yayılan duman nedeniyle otelde odaları boşaltarak, misafirlerimizi...