03 / 05 / 2024

manavgat matso turizm fakültesi inşaatı

manavgat matso turizm fakültesi inşaatı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin resmi açılışı Cumartesi günü Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katımı ile gerçekleşecek.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin temeli 27 Ağustos'ta!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, oda tarafından yaptırılacak MATSO Turizm Fakültesi'nin temelinin 27 Ağustos Perşembe günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılacağı törenle atılacağını bildirdi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı 300 günde bitecek!

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi İnşaat Komisyonu Başkanı Hüseyin Cengiz yaptığı açıklamada, Manavgat Belediyesi'nden alınan inşaat ruhsatının ardından başlayan inşaatın 300 günde tamamlanacağını belirtti.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

MATSO yöneticileri kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu üyeleri kendi özel mülklerinde bulunan kiracılarından 3 ay kira bedeli almayacağını açıkladı. 

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Antalya Manavgat'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Burak Turizm, Antalya Manavgat'ta 400 oda 800 yatak kapasiteli otel yapacak. 5 yıldızlı olacak otel, Ilıca Mahallesi Çeltek Mevkiide kurulacak..

Manavgat'ta 8 Turizm arazisi Varlık Fonu'na devredildi!

Manavgat ilçesinde yer alan turistik bölgelerdeki 8 turizm arazisi, Kanun Hükmünde Kararname ile (KHK) Hazine’den Varlık Fonu’na devredildi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi açılıyor!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin resmi açılışı Cumartesi günü Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katımı ile gerçekleşecek.

MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ne durumda?

Aydın, bir çok etkinliğe katılarak ziyaretlerde bulundu. Yetkililerle ilçenin sorunları ve yapılması gerekenler konusunda görüş alış verişinde bulunan Aydın, Ankara’ya hareket etmeden önce eğitim öğretimle ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

manavgat matso turizm fakültesi inşaatı Haberi

manavgat matso turizm fakültesi inşaatı

AÜ Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Hacer Bakır Sert, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ı ziyaret etti. Dekan Yardımcısı Doçent Dr. Oğuz Nebioğlu, öğretim görevlileri ve öğrencilerin de yer aldığı ziyarette Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin açılışı ve planlanması üzerine görüşüldü. 

Ziyarette, Dekan Hacer Bakır Sert, “Fakülte binamızı yaptıran Başkan Ahmet Boztaş başta olmak üzere MATSO Yönetimi ve Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum. 24 Aralık Cumartesi günü resmi açılışını yapacağımız fakülte binamızı 10 ay gibi kısa sürede tamamlayarak üniversiteye devrettiler” diye konuştu.


MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise, Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin açılışının 24 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 14.00’da geniş bir katılımla gerçekleşeceğini belirterek tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Manavgat halkını açılış törenine davet eden Başkan Boztaş,...