10 / 05 / 2024

Manavgat Milli Emlaktan 1 milyon 800 bin liraya satılık taşınmazlar

Manavgat Milli Emlaktan 1 milyon 800 bin liraya satılık taşınmazlar

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü, Kemer Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 9 Nisanda yapacak. Taşınmaz için tahmini bedel 1 milyon 800 bin TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 450 bin TL olarak belirlendi...

Milli Emlaktan 90 bini olana müjdeli haber! Ucuza arsa sahibi olacaksınız!

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa satışlarına devam ediyor. Şimdi ise 90 bin TL'si olanlar arsa sahibi olma fırsatını yakalayabilirler. Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ucuz arsalar için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Milli Emlak üzerinden arsa sahibi olmak için merak edilen detaylar haberimizde...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü'nde hırsızlık!

Antalya'da Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü'ne giren kimliği belirsiz kişi özel evrakların bulunduğu kasayı açtı. Çalınan para veya evrak olup olmadığı, soruşturmanın tamamlanmasıyla belirlenecek.

Manavgat'a 4 yeni okul inşaatı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim ve öğretime geçme hedefi doğrultusunda Manavgat'ta 4 yeni okul inşa ediliyor. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manavgat Çolaklı'da 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü Çolaklı'daki arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Nisan'da saat 12:00'de yapılacak..

Antalya Manavgat'ta 18.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Antalya İli Manavgat İlçesi'ne bağlı Çolaklı Köyü'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor..

Manavgat'a 200 öğrencilik kız öğrenci yurdu yapılacak!

Manavgat'a 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu yapılacak. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, yurdun inşaatının tamamlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceğini kaydetti.

Manavgat'taki Köprülü Kanyon yolunda asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde turistik çekim merkezi Köprülü Kanyon Milli Parkı içindeki Beşkonak-Yeşilbağ arasındaki 46 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Manavgat Değirmenözü HES imar planı kabul edildi!

Manavgat'ta bulunan Türkiye'nin 40 milli parkından biri Köprülü Kanyon 'a komşu Değirmenözü'nde projelendirilen HES 'e ilişkin imar planlan, Büyükşehir Belediye Meclisi'nce kabul edildi.

Milli emlaktan arsa nasıl alınır?

Milli emlakta bedelli veya bedelsiz,devir veya terk gibi bütün satış işlemleri gerçekleştirilebiliyor.Peki,milli emlaktan arsa nasıl alınır?İşte milli emlaktan arsa alınması işlemleri..

Milli emlaktan yer kiralama nasıl olur?

Milli emlaktan yer kiralama nasıl olur?; Kiralama için kiralama amacını ve taşınmazın sınırları gösterir bilgileri içeren bir dilekçeyle taşınmazın bulunduğu yerdeki Defterdarlığa/Malmüdürlüğüne müracaat edilmesi gerekiyor...

Manavgat Milli Emlak'tan taşınmaz satışı 1 milyon 800 bin TL!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü, Kemer Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 9 Nisanda yapacak. Taşınmaz için tahmini bedel 1 milyon 800 bin TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 450 bin TL olarak belirlendi...

Manavgat Milli Emlaktan 1 milyon 800 bin liraya satılık taşınmazlar Haberi

Manavgat Milli Emlaktan 1 milyon 800 bin liraya satılık taşınmazlar

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü, Kemer Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 9 Nisanda yapacak. Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü, Kemer Mahallesi'nde yer alan bir taşınmazın satışını açık teklif usulüyle gerçekleştirecek. 


Taşınmaz için tahmini bedel 1 milyon 800 bin TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 450 bin TL olarak belirlendi. İhale 9 Nisan 2014 tarihinde saat 10.00'da Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında toplanacak Komisyonca yapılacak, ihale ile ilgili şartname mesai saatleri dahilinde Manavgat Milli Emlak Müdürlüğünce ücretsiz görülebilecek. Taşınmazın satış bedeli haricinde KDV vergi, resim ve harç...