09 / 05 / 2024

Manavgat otel tesisleri yıkım

Manavgat otel tesisleri yıkım

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi otele ait tesisleri yıktı.

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Manavgat’ta tartışmalı otel yıkımına dava!

Manavgat'ta kaçak olduğu nedeniyle yıkılan otelin sahibi İhsan Aral, Konya Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz etti. Mahkeme kararı beklenmeden yıkımın gerçekleştiğini iddia etti.

Manavgat'ta tartışmalı otel yıkımı!

Antalya Manavgat'ta  bir butik otelin yıkımı sırasında tartışma çıktı. Belediye tarafından çok sayıda personelin gelerek, binayı boşaltıp, başladığı yıkım sürerken mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

Manavgat otel tesisleri yıkım Haberi

Manavgat otel tesisleri yıkım

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi, basın açıklamasının ardından otele ait futbol sahasıyla, tenis kortlarını yıktı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, otelin genel koordinatörü Hakan Öztürk, 100 bin liralık hasar meydana geldiğini söyleyerek, öz konusu alanın tahsisini 31 yıl önce aldıklarını ve şikayetçi olduklarını ifade etti. 

Grup adına konuşan Karacalar'ın muhtarı Tayyar Yılmaz, otelin halkın kullanımına ait olması gereken ve imar planında günübirlik alan olarak bölgenin açılmasının ve kullanımının 30 yıldır engellediğini iddia etti. Konu hakkında Orman Genel Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili kurumların gerekli hassasiyeti göstermediğini kaydeden Yılmaz, "Konunun Kamu Denetim Kurumu'na (Ombusmanlık) taşınması sonucunda ilgili alanların kamu yararına kullanılması gerektiği şeklinde karar...