18 / 05 / 2024

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi

Şükrü Sözen, Pazartesi Pazarı Projesi, Örnek Mahallesi'nde devam eden ırmak kıyısı düzenleme çalışmalarını başkan yardımcıları Sebahat Çevik ve Oytun Eylem Doğmuş'un yanı sıra birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte inceledi.

ŞOK’ta Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü!

ŞOK’a yeni haftaya özel büyük indirimler tüm ŞOK marketlerde başlıyor. Bu doğrultuda, tak- Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü. İşte 7 Ağustos Pazartesi Pazar ŞOK fiyat listesi...

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

1 dolarınız bile varsa hemen bakın! Dolar bugün kaç TL? 5 Aralık Pazartesi dolar kuru...

Doların 5 Aralık Pazar günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, 18,64 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 5 Aralık Pazartesi dolar kuru…

Tekirdağ Süleymanpaşa'da katlı pazar yeri inşaatı sürüyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Yavuz Mahallesinde inşa edeceği Pazartesi Pazarı için hazırlanan katlı pazar yeri projesinin inşaatı sürüyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Manavgat Sarılar'a kapalı pazar alanı yapılacak!

Manavgat Belediyesi, 15 kilometrelik kaldırım düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor.Belediye Başkanı Şükrü Sözen, üçüncü park ve kapalı pazar alanının da yapılacağını söyledi.

Antalya Manavgat'a yeni meydan ve otopark yapılıyor!

Manavgat Belediyesi, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Pazartesi Meydan Pazarı Projesi ve otopark inşaatlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi çalışmaları incelendi!

Şükrü Sözen, Pazartesi Pazarı Projesi, Örnek Mahallesi'nde devam eden ırmak kıyısı düzenleme çalışmalarını başkan yardımcıları Sebahat Çevik ve Oytun Eylem Doğmuş'un yanı sıra birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte inceledi.

Kocaeli Modern Hayvan Pazarı'nın temeli Pazartesi atılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Solaklar yolu üzerindeki Büyükşehir Mezbahası yanında yaptırılacak hayvan satış yerinin temeli 19 Ekim Pazartesi günü saat 15.00 de atılacak.

İran'dan doğalgaz akışı pazar günü başlayacak!

İran'dan doğalgaz akışının pazar günü yeniden başlaması bekleniyor. BOTAŞ'tan bir yetkili, Pazartesi gecesi sabotaj sonucunda kesintiye uğrayan İran-Türkiye doğalgaz boru hattındaki akışın Pazar günü yeniden başlamasının beklendiğini söyledi.

Antalya Manavgat Turizm Pazarı açıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, mahalleye dönüştürülmeden önce Side Belediyesi tarafından yapılan ancak hizmete açılmayan Kemer Cennetler mevkindeki ikinci "Turizm Pazarı", törenle açıldı.

Malkara'da kapalı pazar yeri açılacak!

Malkara'da kapalı pazar yeri açılacak. Şehitlik Caddesi üzerinde yapılan Yayalaştırma Projesi kapsamındaki çalışmalar sebebiyle Pazartesi günleri bu caddede sergi açan pazar esnaflarıyla görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Evrenseki Kapalı Pazar Yeri 25 Ocak'ta hizmete açılacak!

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki Beldesi Belediye Başkanı Recep Barut, Evrenseki Kapalı Pazar Yeri'nin 25 Ocak'ta tamamlanacağını pazar yerinin 3 bin metrekaresi kapalı toplam 5 bin metrekarelik alana inşa edildiğini söyledi...

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi Haberi

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi

Sözen ''Manavgat'ın daha modern ve çağdaş hale gelebilmesi için yaptığımız çalışmalar hız kesmeden aralıksız olarak devam edecek" ifadelerini kullandı. 



Sabah...