01 / 07 / 2024

Manavgat Sağırin Mahallesi

Manavgat Sağırin Mahallesi

Lütfi Elvan, köylülerin su problemini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu arayarak anında çözdü. Elvan’ın hızlı çözümü, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, 15867, 15869, 22914, 22915, 22916, 24016, 24017 parsel sayılı taşınmazların tamamı ile 15737, 19170, 23085 parsellerin Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Kahramanmaraş Saçaklızade Mahallesi dönüşüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin, Saçaklızade Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm kapsamındaki çalışmalar devam ediyor...

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'ne sağlık merkezi geliyor!

İBB Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Sağlık Merkezi İnşaatı ihalesi 5 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Pendik Batı Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Batı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin Geziboyu Caddesi’ndeki yeni binasının inşaatı başladı.

Antalya Manavgat Sorkun Mahallesi mesire yeri imar planı onaylandı!

Antalya ili, Manavgat ilçesi, Sorkun Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1632 ada 1 parseldeki mesire yerinin imar planı değişikliği onaylandı..

Manavgat'a 3 yılda 382 milyon liralık yatırım yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin, Yörük kültür ve geleneklerini gelecek nesillere aktarmak üzere Manavgat’ın Evren Mahallesi’nde kurduğu Özel Yörük Müzesi Başkan Menderes Türel tarafından törenle hizmete açıldı.

Manavgat'ta belediyeden 3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Manavgat Belediyesi Yukarı Mahallesi'nde, Çolaklı ve Kızılot'ta bulunan 4 adet gayrimenkulu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli ise 3 milyon 61 bin TL.

Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi inşaat ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Antalya Vakıflar'dan Manavgat'ta yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ın Evrenseki Mahallesi'nde bulunan arsayı yapım ve işletme karşılığı kiralama ihalesine çıkarıyor. İhalesi 29 Ağustos'ta gerçekleşecek inşaatın bedeli 16 milyon 467 bin 740 TL olarak belirlendi.

Manavgat'ın alt yapısı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT Birimi, Sağırin Mahallesi Kale bölgesinin içme suyu hattını yenilerken, yeni imara açılan bölgelerde de 8 milyon liralık kanalizasyon hattı çalışması başlattı.

Konya Meram'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde yaptırılacak sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzundan oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Manavgat Sağırin Mahallesi Haberi

Manavgat Sağırin Mahallesi

Manavgat ilçesinin Sağırin Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, köylülerin su problemini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu arayarak anında çözdü. Elvan’ın hızlı çözümü, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Manavgat’ta vatandaşlarla buluştu. Önce Beşkonak’ta coşkulu bir kalabalığa seslenen Elvan, Manavgat ilçesi ve Antalya geneli için hazırladıkları projelerden bahsetti. Daha sonra ziyaretlerine devam eden Elvan, Sağırin Mahallesi sakinlerinin davetini geri çevirmedi ve vatandaşlarla birlikte çay molası verdi. Köy kahvesinde gerçekleşen sohbette vatandaşların talepleri masaya yatırıldı.


SU PROBLEMİNE TELEFONLA ANINDA ÇÖZÜM


Toplantıda ulaştırma projelerinin yanı sıra özellikle mahallenin geçim kaynağı olan tarım ve onunla ilişkili olarak sulama konusunda gelen talepler dikkat çekti. Talebi dikkatle...