05 / 05 / 2024

mandarin oriental otelleri

mandarin oriental otelleri

Kuruçeşme'de inşa edilen Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'un 2018 sonunda açılması hedefleniyor. Seçkin özelliklere sahip butik proje, ses getirecek.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Kamıl Mammadov tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!

Mandarin Oriental Bosphorus hizmete açıldı. Ağustos sonundan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayan otelin resmi açılış töreni gelecek günlerde; salgın koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilecek. 

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Akfen GYO Esenyurt ve Tuzla Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Esenyurt Ibis ve Tuzla Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

mandarin oriental otelleri Haberi

mandarin oriental otelleri

Bodrum Türkbükü Cenner Koyu'nda, Mandarin Oriental Hotel Group'un işlettiği, Mandarin Oriental Bodrum ve The Residences at Mandarin Oriental Bodrum markalı Avrupa'nın en lüks resort otelleri 650 milyon euro yatırımla Astaş Holding tarafından hayata geçirilmişti. Guenter H. Gebhard, kısa süre önce The Residences at Mandarin Oriental Bodrum'un genel müdürlüğünü üstlendi. Gebhard, yeni görevindeki ilk röportajını Fortune'a verdi, otelin yeni stratejilerini ve hedeflerini anlattı. 


Globaldeki operasyonlarınız ve markanın konumlanmasıyla ilgili bilgi verirmisiniz? 

Mandarin Oriental Hotel Group, dünyanın en lüks şehirlerindeki resort oteller ve rezidanslardan bazılarının sahibi ve işletmecisi. Ödüllü, Uzakdoğu kökenli bir marka. Toplamda 25 ülkede hizmet veriyor. Asya'da 21, Amerika'da dokuz, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde 16 oteli bulunuyor. Grup otellerine bağlı 16 adet rezidansı yönetiyoruz. Mandarin Oriental Hotel Group, Hong...