04 / 05 / 2024

Mango Akmerkez AVM

Mango Akmerkez AVM

Mango, Akmerkez Alışveriş Merkezi'ne (AVM) yeni bin metrekarelik mağazasını açtı. Bu açılış ile İstanbul’daki mağazalarının sayısı 37'ye ulaştı...

Akmerkez GYO AVM'leri tam kapanmada hizmet verecek!

Akmerkez GYO, müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeye devam ettiğini, yeme içme alanında faaliyet gösteren belli mağazaların paket servisi olarak hizmet vereceğini açıkladı. 

Akmerkez AVM bugün tam kapasiteyle açıldı!

Akmerkez Gayrimekul Yatırım Ortaklığı tarafından koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 19 Mart 2020 tarihinde kısıtlı hizmet vermeye başlaan Akmerkez AVM, bugünden itibaren tam kapasite ile hizmet verecek...

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

Mango, Akmerkez AVM'de bin metrekarelik mağaza açtı!

Mango, Akmerkez Alışveriş Merkezi'ne (AVM) yeni bin metrekarelik mağazasını açtı. Bu açılış ile İstanbul’daki mağazalarının sayısı 37'ye ulaştı...

Akmerkez AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akmerkez AVM'nin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akmerkez GYO'dan AVM açıklaması!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün basında çıkan Akmerkez AVM haberi hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Akmerkez AVM 2017 kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, toplam 473 adet bağımsız bölüme ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı. 

Akmerkez AVM 2017 değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,toplam 473 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ortaköy'de icradan 16.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy bölgesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Akmerkez AVM'nin karşısında bulunan gayrimenkulün toplam satış bedeli 16 milyon 902 bin 400 TL olarak belirlendi.

Akmerkez Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Etiler'de konumlanan Akmerkez AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor Peki, Akmerkez Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Akmerkez bayramda kaçta açılır?

Akmerkez bayramda açık mı?

İstanbul Etiler'de konumlanan Akmerkez AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor Peki, Akmerkez bayramda açık mı? Akmerkez bayramda kaçta açılır?

Akmerkez'de kiracıya yüzde 10 kur indirimi yapıldı!

İstanbul Etiler'de bulunan Akmerkez'in AVM'sinde kiracılara mart sonuna kadar yüzde 10 kira indirimi yapıldığı duyuruldu. Dolar kurları üzerinden, 1 doların 1.98TL'nin altına inmemesi gerekiyor.

Mango Akmerkez AVM Haberi

Mango Akmerkez AVM

Mango, Türkiye’deki varlığını, İstanbul'da Etiler semtindeki prestijli alışveriş merkezi Akmerkez'de açtığı yeni ve büyük mağazasıyla devam ettiriyor.

Mango bu 1.040 metrekarelik yeni mağazada, Woman, Kids ve Man koleksiyonları sergilenecek. Mağaza, Mango’nun yeni iç tasarım konseptine göre ve markanın kişiliğini yansıtacak şekilde tasarlanmış; modern, geniş ve daha dinamik alışveriş alanı ile, müşterilerin alışveriş deneyimini önemli ölçüde geliştirmek için yapılmıştır.

Mango, Türkiye’deki ilk mağazasını 1997’de İstanbul’da açtı. Şu anda ülke genelinde 90’dan fazla satış noktasında, toplam 54 bin metrekareyi aşan bir mağaza yüzölçümüyle hizmet vermeye devam...