27 / 04 / 2024

Manhattan Adası ünlü evleri

Manhattan Adası ünlü evleri

ABD'deki Manhattan Adası, en ünlü kişilere ev sahipliği yapıyor. Ünlüler gayrimenkul yatırımı için adayı tercih ediyor. İşte onlardan bazıları...

Adası olan 17 ünlü!

Dünyaca ünlü isimler kazandıklarını yatırıma çevirmenin yolunu buldu. Kimi konut alırken, kimileri taşıt yada ada satın alıyor. İşte adası olan ünlüler...

New York'un en ünlü gökdelenlerinden Chrysler binası satılıyor!

ABD'nin New York kentinde, şehrin en ünlü gökdelenlerinden biri olan Manhattan Adası'nın doğu kısmında bulunan tarihi Chrysler binası satışa çıkarıldı. 

Kuşadası İmbat Otel satıldı!

Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajlarında denize sıfır konumda yer alan İmbat Otel satıldı.

İstanbul'un saklı 5 adası!

İstanbul'un bilinmeyen adaları olduğunu biliyor muydunuz? Üstelik adalardan biri ünlü bir isme ait. Bir diğeri ise sular altında kalmış. İşte İstanbul'un saklı 5 adası....

Beyonce, Long Adası'nda 26 milyon dolara ev aldı!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcısı Beyonce, her kentte bir ev sahibi olmaya kararlı gibi görünüyor. Beyonce, New York’un sosyetik bölgesi Long Adası’nda malikane satın aldı.

Irma kasırgası Richard Branson'ın adasını yerle bir etti!

ABD'de hayatı cehenneme çeviren Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın da adasını yerle bir etti.

Ünlüler ABD'nin Manhattan Adası'ndan ev alıyor!

ABD'deki Manhattan Adası, en ünlü kişilere ev sahipliği yapıyor. Ünlüler gayrimenkul yatırımı için adayı tercih ediyor. İşte onlardan bazıları...

Kenan İmirzalıoğlu, Fisher Adası’ndan 2 milyon dolara villa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, gözden uzak olmayı tercih etti. İstanbul’da da sakin bir semtte yaşayan ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal’la Miami’deki Fisher Adası’ndan villa aldı.

Hayko Cepkin, Kuşadası'na taşındı!

Ünlü Rock'çı Hayko Cepkin de İstanbul'dan kaçıp doğaya sığınan ünlüler kervanına katıldı. Cepkin taşınma hikayesini şu şekilde anlattı; "Beşiktaş'ta trafikteydim, ilerleyemiyorum. Kontağı kapattım. Kendime 'hadi aslanım gidiyoruz' dedim. Kuşadası'na taşındım, özgürlüğümü ilan ettim"

Nina Agdal Manhattan'da 3 bin 600 dolara ev kiraladı!

Ünlü manken Nina Agdal, 6 yılda büyük paralar kazandı. Danimarkalı model, aylık 3 bin 600 dolara Manhattan'da ev kiraladı.

Kuşadası'nda günlük kiralık evler anlatıldı!

Günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yeni yasal düzenleme anlatıldı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü, günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yapılan yeni yasal düzenlemeler hakkında açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'nun Avşa Adası'ndaki villası kül oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun Balıkesir'in Avşa Adası'nda bulunan villası çıkan yangında küle döndü.

Burcu Biricik ve Emre Yetkin Cundi Adası'ndan ev aldı!

Kanal D'deki 'Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı Burcu Biricik ve reklamcı Emre Yetkin, dünyaca ünlü Cundi Adası'ndan ev aldı.

Manhattan Adası ünlü evleri Haberi

Manhattan Adası ünlü evleri

ABD'deki Manhattan Adası'ndan ev alan ünlülerin sayısı artıyor. İşte onlardan bazıları...

Rubert Murdoch 





Avurturalı medya patronu 86 yaşındaki Rubert Murdoch, Manhattan Adası'ndaki lüks dairesinde yaşıyor. Ultra lüks olan dairenin içinde yüzme havuzu bile mevcut. Evin fiyatı ise 57.25 milyon TL dolar.



Bill Ackman