05 / 05 / 2024

Manisa Alaşehir gayrimenkul fiyatları

Manisa Alaşehir gayrimenkul fiyatları

Alaşehir İcra Dairesi, Manisa Alaşehir'deki 3 arsayı ve 2 binayı 6 milyon 329 bin 700 TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli olarak belirlendi.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Ala Ersoy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Ersoy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 51 milyon 747 bin 859 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Manisa'daki 87 gayrimenkul satışa çıkıyor!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 87 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Abd Alrhman ve Mohammad Al Dash ortaklığında kuruldu.

Manisa Alaşehir gayrimenkul fiyatları Haberi

Manisa Alaşehir gayrimenkul fiyatları

Alaşehir İcra Dairesi, Manisa Alaşehir'deki bağ ve üzerinde depo olan arsayı 6 milyon 329 bin 700 TL'ye ihale edecek. İhale 9 Mayıs 2017 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında gerçekleşecek.


1 Nolu Taşınmaz (Arsa): 420.946, 30 TL

2 Nolu Taşınmaz (Bina): 725.000, 00 TL

3 Nolu Taşınmaz (Arsa): 125.600, 00 TL

4 Nolu Taşınmaz (Arsa): 6.700, 00 TL

5 Nolu Taşınmaz (Bina): 5.051.500, 00 TL



İhalenin tam metni için