28 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir otobüs terminali

Manisa Alaşehir otobüs terminali

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Dev projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Manisa Alaşehir'e 20 milyon TL'lik otobüs terminali geliyor!

MANİSA’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de ilçenin ihtiyacına cevap verecek olan Yeni Otobüs Terminal Binası'nın temelini düzenlenen törenle attı.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Denizli Çameli Otobüs Terminali tamamlandı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla hareket eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde başladığı otobüs terminalinin inşaatını tamamladı.

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Altınordu Otobüs Terminali ne zaman açılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Altınordu Otobüs Terminali'nin inşaatı devam ediyor. Projenin 2018 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa Alaşehir'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Manisa ili Alaşehir ilçesi Ilıca Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 710 bin 344 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Menteşe Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde son durum!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe ilçesinde hayata geçirilen şehirlerarası otobüs terminaliyle ilgili açıklamalar yaptı.

Alaşehir Belediyesi 500 yeni konut inşa edecek!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde mülkiyeti Belediye'ye ait Çataltepe Mevkii üzerinde bulunan alanan 500 adet yeni konut inşa edilecek.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Manisa Alaşehir otobüs terminali Haberi

Manisa Alaşehir otobüs terminali

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi bir projeyi daha hayata geçirdi. Kentin ihtiyaçları noktasında dev yatırımlara hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'de yapımına başladığı şehirlerarası otobüs terminalinin inşaatı tamamlandı.

Manisa Alaşehir'in ihtiyacına cevap verecek olan yeni şehirlerarası otobüs terminali, peyzaj uygulaması ve aydınlatmasının da yapılmasıyla birlikte daha modern bir görüme kavuştu. Modern terminalin ilçeye çok yakıştığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak,” İlçedeki en büyük yatırımımız olması nedeniyle de dikkat çeken bu yatırımı Alaşehir'e kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Modern görünümüyle ilçemize çok yakışan terminalin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.


Manisa Büyükşehir...