29 / 04 / 2024

Manisa arıtma tesisi

Manisa arıtma tesisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Manisa'ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu arıtma tesisi yapımına devam ediyor.

Manisa'daki arıtma tesisleri için geri sayım başladı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes'te yaptıracağı atık su arıtma tesislerine ait kredilerin İller Bankası tarafından onaylanmasından sonra proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa'da 4 bölgeye arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa'daki prosesli paket arıtma tesisinin açılışı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Yunusemre ilçesi, Keçiliköy Mahallesi'nde hayata geçirdiği 5 bin nüfusa hitap edecek olan günlük 500 metreküp kapasiteli prosesli paket arıtma tesisinin açılışı yapıldı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa Köprübaşı'nda yer alan Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Manisa Alemşahlı'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ne paket içme suyu arıtma tesisi kazandırarak mahallenin içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 80‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Manisa Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, atıl durumda bulunan Şehzadeler ilçesindeki Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi’ni yapmış olduğu çalışmaların ardından aktif hale getirdi.

Manisa arıtma tesisi Haberi

Manisa arıtma tesisi



Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki içme suyu kalitesini arttırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesi’nde inşaatına başladığı içme suyu arıtma tesisindeki çalışmalarını hızla sürdürüyor. 105 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve saatte 65 metreküp su üretecek olan tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte, bölgedeki su kalitesi büyük ölçüde yükseltilmiş olacak.

17 ilçeye kaliteli içme suyu

Manisa genelindeki içme suyu arıtma tesisleri hakkında bilgi veren İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, görevimiz sorumluluk alanımız içerisindeki yerleşim yerlerine yalnızca içme suyu temin etmek değil. Vatandaşlarımıza ulaşan bu suların kalitesini mümkün olabildiği ölçüde arttırmak için de 17 ilçemizde farklı kapasitelerde içme suyu arıtma tesislerini işletiyor ve yenilerini inşa ediyoruz....