19 / 07 / 2024

Manisa arsa

Manisa arsa

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Salihli ilçesi, Çakallar ve Kemerdamları'nda yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar...

Şerafettin Aşut: Mersin'de yatırım yapacak arsa yok!

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

İzmir'de arsa fiyatları tırmanışa geçti! Yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsalar kapış kapış satılıyor!

İzmir'deki arsa fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar İzmir'e en yakın illerden olan Manisa'ya yöneldi. Manisa, arsa yatırımcıların yeni yatırım merkezi haline geldi.

Çanakkale ve Manisa'daki 35 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Çanakkale ve Manisa'da yer alan 35 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ayrıntılar...

İki ildeki tam 38 arsa ve arazi satışa çıktı! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Manisa ve Bingöl'de yer alan 38 adet arsa ve arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa ya da arazi sahibi olmak isteyenlerin radarına giren ihaleler 11 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Konya, İzmir ve Manisa'da 5 arsa ve 2 iş yeri satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Konya, İzmir ve Manisa illerinde yer alan 5 arsa ve 2 iş yeri satılıyor. Peki arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara ve Manisa'da daha satılık 11 gayrimenkul!

Ankara ve Manisa'da yer alan 10 iş yeri ile 1 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 9 Şubat ve 22 Şubat'ta yapılacak.

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa arsa Haberi

Manisa arsa

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı tarafından, Manisa ili, Salihli ilçesi, Çakallar ve Kemerdamları'nda yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. 

Manisa Salihli'de yer alan 6 arsa için satış ihalesi kapalı teklif usulü ile 22 Eylül 2022 Perşembe günü saat 13:30'da gerçekleştirilecek. 

Peki Manisa Salihli'de satışa sunulan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Manisa'daki arsa satışıyla ilgili tüm detaylar...

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 471 metrekare ile 6 bin 200 metrekare arasında değişiyor.

Manisa Salihli'de yer alan arsaların fiyatları ise 445 bin 500 Türk Lirası'ndan başlıyor, 2 milyon 355 bin Türk Lirası'na yükseliyor. 

İşte Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...