05 / 05 / 2024

manisa Ayazören altyapı çalışmaları

manisa Ayazören altyapı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yapılan Ayazören Mahallesi’ndeki kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.

Manisa'daki depremde hasar gören cami minarelerine kontrollü yıkım!

Manisa Akhisar'da 22 Ocak'ta yaşanan depremde hasar gören 2 caminin minaresi, kontrollü şekilde yıkıldı...

Manisa'da depremde zarar gören kamu kurumları onarılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

Manisa'da depremde ağır hasar gören minare yıkıldı!

Geçtiğimiz hafta Akhisar'da yaşanan 5.4 şiddetindeki depremde hasar gören Karabörklü Camii ve minaresi, yüksek risk oluşturduğu sebebiyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Manisa'da depremden hasar gören binalar yıkılıyor!

Manisa'nın Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde bir haftada yaşanan iki depremin sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Manisa Soma'ya altyapı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Soma ziyaretinde muhtarlarla buluşarak, Soma yatırımlarını anlattı.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

manisa Ayazören altyapı çalışmaları Haberi

manisa Ayazören altyapı çalışmaları


Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Ayazören Mahallesi’nde 7 bin 700 metrelik kanalizasyon altyapısını yeniliyor. Bu kapsamda, MASKİ ekiplerince titizlikle devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’a, Kanalizasyon Daire Başkanlığı İnşaat Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir ve kontrol mühendisleri eşlik etti. Mahalledeki çalışmalar hakkında kontrol mühendislerinden bilgi alan Aslay, proje içerisinde de incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Mehmet Emre ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek, istek ve talepleri not alarak gerekli birimlere talimat verdi.

Hızlı ve titiz çalışmalarımız sürüyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, incelemelerde bulunduğu Ayazören mahallesindeki kanalizasyon çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “17 ilçemizde sürdürdüğümüz sağlıklı altyapı çalışmalarımız ekiplerimizin titiz çalışmasıyla devam ediyor. Kula’nın Başıbüyük, Dereköy ve Saraçlar mahallelerinde kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını tamamladık. Ayazören mahallemizdeki kanalizasyon...