09 / 05 / 2024

manisa baraj inşaatı

manisa baraj inşaatı

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde inşa edilmesi planlanan fakat fay hattı üzerinden geçtiği bilindiği halde fizibilite çalışmaları sürdürülen baraj projesini meclis gündemine taşıdı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Yusufeli Barajı'nın inşaatında sona gelindi! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. Projenin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli'ndeki baraj inşaatındaki şantiye meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki baraj inşaatındaki şantiye ve karantina koşulları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

TOKİ, Manisa Kula'da 304 konutun inşaatına başladı!

TOKİ tarafından Manisa'ın Kula ilçesinde inşa edilmesi planlanan 304 konutun inşaatına yeniden başlandı. Depreme karşı dayanıklı olacak şekilde inşa edilecek konutların 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Manisa'da inşaat işçisiydi! Hibe desteğiyle patron oldu

Manisa'da inşaat işçisi olarak çalışan Abdullah Ecevet, "Besi Sığırcılığı Projesi" kapsamında devletten hibe desteği alarak, kendi işinin patronu oldu.

Ordu İlküvez Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı açıklamada, Ordu'daki İlküvez Barajı inşaatının tamamlandığı belirtti.

Yusufeli Barajı'nın inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı inşaatında sona gelindi. Yüzde 80'i tamamlanan barajın 2021'de açılması bekleniyor.

manisa baraj inşaatı Haberi

manisa baraj inşaatı

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde inşa edilmesi planlanan fakat fay hattı üzerinden geçtiği bilindiği halde fizibilite çalışmaları sürdürülen baraj projesini meclis gündemine taşıdı.

Bekir Başevirgen, Manisa Turgutlu ve çevredeki yerleşim yerlerinin içme suyu ihtiyacını karşılaması amacıyla yapılması hedeflenen Çıkrıkçı Barajı’nın fay hattı üzerinden geçtiğinin ortaya çıkmasına rağmen devam eden çalışmalar sebebiyle Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin cevaplaması istemiyle meclis başkanlığına soru önergesi sundu. 

DSİ 2. Bölge Müdürlüğünün fizibilite çalışmalarına devam ettiğini belirttiği barajla ilgili bölgede yaşayan köylülerin önemli endişeleri olduğunu kaydeden Bekir Başevirgen, barajın yapılması halinde Derbent, Çıkrıkçı ve Sarıbey mahallelerinin çölleşeceği endişelerinin yanı sıra, barajın olası bir depremde Çıkrıkçı ve Sarıbey’i yerle bir edecek bir riski barındırdığına da vurgu yaptı. 

“Kasabayı Yıkan Fay Hattı, Barajın Düşünüldüğü Bölgeden...