27 / 04 / 2024

Manisa Çamurhamamı muhtarlık

Manisa Çamurhamamı muhtarlık

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Manisa Büyükşehir’den kira bedellerini faizsiz erteleme kararı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, encümen toplantısında kiracıları yakından ilgilendiren bazı önemli kararlar alındı.

Manisa Çamurhamamı muhtarlık Haberi

Manisa Çamurhamamı muhtarlık

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu. 


Salihli Belediyesi tarafından kısa sürede yapımı tamamlanan muhtarlık binası ve sağlık evi, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Çamurhamamı Mahalle Muhtarı Necati Eren, Bahçecik, Gökköy, Şirinyer ve Hasalan Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri ile mahalle sakinleri tarafından yapılan dua ile hizmete açıldı.


Çamurhamamı Mahallesinde coşkuyla karşılanan Başkan Zeki Kayda, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Muhtar Necati Eren ile mahalle sakinleri, yıllardır yapılmayan sağlık evini mahalleye kazandıran Başkan Zeki Kayda'ya teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Salihli Belediyesi tarafından 2 yıllık süre içerisinde bütün mahallelere belediye hizmetlerinin götürüldüğünü vurgulayan Başkan...