03 / 05 / 2024

Manisa Dağarlar yol yatırımları

Manisa Dağarlar yol yatırımları

Manisa'nın 17 ilçesine hizmetlerini ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Dağarlar Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yenilenen haliyle bölge sakinlerinin kullanımına sunulan yol, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Ankara ve Manisa'da daha satılık 11 gayrimenkul!

Ankara ve Manisa'da yer alan 10 iş yeri ile 1 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 9 Şubat ve 22 Şubat'ta yapılacak.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak Manisa'da 80 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 28 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.

Manisa'da depreme karşı hangi önlemler alınıyor?

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen'in Manisa'da yaşanabilecek bir deprem için alınan önlemlerin açıklanmasını istediği önergesi cevaplandı.

Manisa'da 61 adet satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 61 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Manisa'da deprem konutlarının inşaatı tamamlandı!

Önceki yıl Manisa'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı tamamlandı. Yeni konutlar kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

Manisa'da depreme karşı alınan önlemler mecliste!

Manisa'da bulunan binaların depreme dayanıklılıklarının denetimi ve olası bir depreme karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Manisa'da üç ayda bine yakın esnaf kepenk indirdi!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’da sadece üç ayda bine yakın esnafın daha kapısına kilit vurduğunu söyledi.

Manisa'da başkalarına ait gayrimenkulleri satmaya çalışan şüpheliler yakalandı!

Manisa'da sahte kimliklerle başkalarına ait gayrimenkulleri satarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen iki kişi yakalandı.

Sahte kimlikle gayrimenkul satan 2 kişi Manisa'da yakalandı!

Manisa'da sahte kimlik düzenleyerek başkalarına ait gayrimenkulleri satmaya çalışan iki kişi gittikleri noterde yakalandılar.

Manisa Dağarlar yol yatırımları Haberi

Manisa Dağarlar yol yatırımları


Manisa’nın il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları ile vatandaşları kaliteli ve konforlu yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de Dağarlar Mahallesi’nde yaklaşık 3 kilometrelik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve bakımsız durumda bulunan yolda yapılan çalışmalar için memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Dağarlarda Ulaşımın Kalitesi Arttı

Manisa’nın il genelinde yolları bir bir yenileyerek vatandaşları modern ve konforlu yollarla buluşturduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ise,” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde yıllardır bakımsız olan ve vatandaşlarımız için çileye dönüşen yolları bir bir yeniliyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemiz Dağarlar Mahallemizde de yaklaşık 3 kilometrelik yolu yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.  Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar” dedi.



Manisa Büyükşehir...