30 / 07 / 2024

Manisa Değnekler yol çalışmaları

Manisa Değnekler yol çalışmaları

Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi.

Netflix'e 2023 yaramadı! O ülkeden büyük darbe geldi

Ekonomik olarak en çok eksi değerde yol alan firmalardan biri de Netflix. Netflix'in şifre paylaşma noktasında ilave ücret istediği ülkelerden birisi de İspanya'da 1 milyonu aşkın platform  kullanıcısı aboneliğini bitirdi. Popüler yayın platformu için 2023'te işler yolunda değil.

Araç, ehliyet sahipleri dikkat! 1.130 TL ödemezsiniz arabanızı kaybedebilirsiniz!

Ehliyetiniz varsa ve halka açık yollarda araç kullanıyorsanız dikkatli olun! Trafik cezaları bu yıl önemli ölçüde arttı. Yol boyunca kurallara uymazsanız, ciddi şekilde cezalandırılırsınız. Araç sahiplerinin düzenli olarak ödemesi gereken denetim maliyetlerini de ortaya çıktı. İşte detaylar..

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Manisa Ulupark imar plan değişikliği kabul edildi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ulupark’taki mevcut otoparkın yerine yapılacak katlı otoparkla ilgili imar plan değişikliği konuşuldu. 

Üsküdar Üçpınarlar revize yol projesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar İlçesi, Üçpınarlar Caddesi Revize Yol Projesi'ne ilişkin imar değişikliğini bugün askıya çıkardı..

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Beijing'de bisikletliler için özel yol inşa edilecek!

Beijing'de bisikletliler için özel yol inşa edilecek. Yapılacak otoyol projesinin inşaatı gelecek yıl başlayacak...

Manisa Turgutlu'daki spor kompleksi Ekim'de açılacak!

Manisa Turgutlu'daki yeni spor kompleksi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı törenle Ekim ayında açılacak..

Manisa Selendi'de kent yatırımları devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Belediyesi önündeki meydanda peyzaj düzenlemesi yaparak, ilçeye saat kulesi de kazandırdı. Düzenleme gece ve gündüz ayrı güzelliğiyle ilçeye renk kattı.

Yeşil Yol 2018’de tamam!

Son viraja giren Yeşil Yol 2018’de tamamlanacak. 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak yatırıma 700 milyon lira kaynak aktı. Proje kapsamında Giresun Adası turizme açılıyor

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Manisa Alaşehir'de Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Manisa Değnekler yol çalışmaları Haberi

Manisa Değnekler yol çalışmaları


Büyükşehir Yasası ile adları mahalle olarak değişen köylerin tam manasıyla mahalle olması için yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, vatandaşların taleplerini dinledi. Köylerinin yepyeni bir görünüm kazandığını ve Büyükşehirin hizmetlerinden mutlu olduklarını belirten Değnekler Mahallesi sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Kış Öncesi Çalışmalar Ağırlık Kazandı

Gölmarmara ilçe merkezinin yanı sıra mahallelerinde de Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “17 ilçemizin tamamında mahalleye dönen köylerimizin tam manasıyla mahalle olması için adeta seferber olduk. Altyapısından parke taşına, asfaltından yoluna...